Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Horoscop] Horoscopul lunii Februarie la taur


Ana-Maria
 Share

Recommended Posts

  • Premium Member

Dragoste 

S-ar putea ca luna aceasta să apară unele conflicte cu cei din jur. Nativii se pot implica în fel și fel de scandaluri, mai ales cu iz justițiar. Dacă vor lupta pentru dreptatea altora, de preferat ar fi să nu-și strice propria lor imagine. În cuplu își consolidează unele convingeri și o serie de principii sentimentale pe care și le-au schimbat, de acum le pun în practică. Pot vedea dacă viziunile lor rezonează cu ale partenerului, dacă împărășesc aceleași idealuri și mentalități. Cei singuri pot fi trași de persoane cu experiență, înțelepte, chiar și mai în vârsă sau care se află în străinătate sau sunt de altă naționalitate.

Cariera si bani 

Luna Noua s-ar putea să aducă niște schimbări remarcabile în plan profesional. Mulți nativi pot intra pe o nouă direcție sau pot prelua noi responsabilități care să-i ajute să se afirme sau să ajungă la niște obiective pe care le au în vizor. Este o perioadă bună pentru studiu, pentru obținerea unei diplome sau pentru folosirea ei.

Sănătate

Faptul că Venus, planeta lor guvernatoarea, și-a reluat mersul direct va însemna, fără îndoială, și o stare de spirit mai bună, dar și o sănătate mai viguroasă. Este o perioadă perfectă pentru călătorii.

 

 

 

 

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...