Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport] - Sorana Cîrstea a dat lovitura! Suma uriașă încasată după ce a făcut spectacol la Miami. Cu cine poate juca în optimi.


Recommended Posts

Sorana Cîrstea (33 de ani, 24 WTA) a învins-o pe Daria Kasatkina (26 de ani, 11 WTA) în turul 3 al turneului WTA de la Miami, scor 7-5, 6-2.

MzAyYTJjNTAyY2VmZDAwYjMzYmU2OGViM2I=.thu

Sportiva din România și-a luat astfel revanșa în fața rusoaicei care a câștigat fără drept de apel confruntarea directă din acest an de la Abu Dhabi, 6-2, 6-0. Sorana s-a calificat în optimile de finală ale competiției din Florida.

În urma acestei victorii, Sorana Cîrstea și-a asigurat un cec în valoare de 101.000 de dolari (93.300 de euro) și va lupta pentru un loc în sferturi cu învingătoarea disputei dintre Danielle Collins (30 de ani, 53 WTA) și Elina Avanesyan (21 de ani, 65 WTA).

Sportiva din SUA este favorită să acceadă în optimile de finală. Collins și Cîrstea s-au întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2018, la Roma, când românca a cedat în trei seturi, 3-6, 6-4, 4-6.

În schimb, dacă Avanesyan va produce surpriza și o va învinge pe Danielle Collins, se va duela în premieră cu Sorana Cîrstea.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...