Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport] - Liviu Ungurean ”Bocciu” și ceilalți doi ultrași ai Rapidului au ajuns în fața instanței


Recommended Posts

Pe 15 martie, Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului a fost luat dis-de-dimineață din pat și dus la audieri. La fel, alte 17 persoane, ultrași din galeria giuleștenilor

MCZoYXNoPWIzOTRjMjMwYTc1YWI0MjIxMTVlZGE5

În ziua respectivă, Liviu Ungurean, zis și ”Bocciu”, a fost arestat preventiv timp de 30 de zile, alături de încă doi ultrași în ”Dosarul Pyro”. Ceilalți au rămas sub control judiciar.

Bocciu și ceilalți doi suspecți au ajuns în fața instanței și cer reducerea pedepsei

Bocciu și ceilalți doi suspecți cer schimbarea măsurii de arest pentru 30 de zile. Astfel, aceștia vor reducerea sentinței, schimbarea acesteia într-una de arest la domiciliu sau inducerea calității de suspect, la fel cum au și ceilalți 13 care au fost duși inițial la audieri.

Dintre toți 17, doi cercetați au recunoscut o mai mică sau mai mare implicare, liderul suporterilor Liviu ”Bocciu” Ungurean a refuzat să dea declarații, 11 persoane au ”uzitat de dreptul la tăcere”, iar doi nu au recunoscut niciuna dintre faptele pentru care au fost audiați.

În dosar este implicat și Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, în calitate de suspect, pe baza unor interceptări telefonice despre elemente pirotehnice între el și Liviu Ungurean ”Bocciu”.

Liviu Ungurean a transmis un mesaj din arest

 

La scurt timp după cele întâmplate, Liviu Ungurean a decis să transmită un mesaj întregii suflări rapidiste, chiar din arest.  Concret, ”Bocciu” îndeamnă toții fanii Rapidului să susțină în continuare echipa lui Cristiano Bergodi

Mai mult, Ungurean speră să fie eliberat înaintea meciului cu Universitatea Craiova, care va avea loc pe 30 martie.

"Salutare dragi Rapidiști,

Prin intermediul lui Gigi Corsicanu s-a luat legătura cu avocatul lui Liviu Ungurean, iar Liviu ne-a transmis că le mulțumește tuturor rapidiștilor că sunt alături de el, și face apel la toată suflarea rapidistă să fie alături de echipă, poate mai mult decât atunci când era el în peluză! Iar la meciul cu Farul și-ar fi dorit să audă galeria Rapidului până acolo unde este el reținut.

Nu vrea să lase galeria acum la greu, și speră la o decizie favorabilă și corectă din partea instanței. Are încredere atât în instanță cât și în Dumnezeu că totul se va clarifica, și la meciul cu Craiova își dorește să conducă galeria Rapidului așa cum a făcut-o până acum.

Liviu face apel la calm către toți rapidiștii, iar în cazul în care decizia instanței va fi defavorabilă, atunci se va lua o hotărâre în privința viitorului galeriei Rapidului.

Vom reveni cu detalii după decizia instanței!", a transmis pagina Visiniu.ro.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...