Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Mihai Stoica știe de ce nu s-a impus la FCSB jucătorul lăudat de Hagi: "E o mare problemă pentru el"


skyL3G3ND
 Share

Recommended Posts

mihai-stoica-7_1_size6.jpg

 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit două motive pentru care Dragoș Nedelcu nu a reușit să confirme la formație bucureșteană - faptul că i s-a schimbat postul, fiind trecut în centrul defensivei, deși la bază este închizător, dar și faptul că nu ar fi primit suficientă încredere.

"La început jucase fundaș central la Dusseldorf, după nu mai juca deloc. Un jucător bun. Dacă cineva îi dă încredere lui Nedelcu, se poate baza pe el. Dacă simte că e la 'și alții', are o problemă. Și mai e o problemă mare pentru el. Tot timpul era folosit ba închizător, ba fundaș central. Nu s-a știut exact unde am avut nevoie de el. 

Asta e valabil și la Ovidiu Popescu, care suferă. A jucat pe toate pozițiile. Singura poziție pe care a jucat bine a fost cea de fundaș central. A jucat fără greșeală ca fundaș centraă, dar dacă-i ții pe doi dintre Vinicius, Cristea și Miron pe bancă și joci cu Ovidiu Popescu, toată lumea zice că nu se poate așa ceva. Toți critică. 

Hagi a făcut etapa trecută trei schimbări la pauză. Imaginați-vă ce era la noi, 'Gigi Becali s-a dezlănțuit' și așa mai departe. Nistor a fost înlocuit după ce fusese introdus la pauză. Ioniță, la Rapid, același lucru. La noi, toată lumea e umilită. Dar de ce să fie e umilit? E schimbat! Iar dacă echipa a câștigat, a fost bine", a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Sursa

 

Dani-5.png

Steam Click

Link to comment
Share on other sites

  • hevvo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...