Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Dan Petrescu recunoaște că sunt probleme la CFR Cluj: "Nu iese fum fără foc, nu? Nu mai suntem o forță ca înainte"


skyL3G3ND
 Share

Recommended Posts

dan-petrescu-22_size6.jpg

 

Obligată să câștige pentru a păstra avansul de șase puncte față de FCSB, jucătorii sunt numulțumiți de restanțele salariale, fapt confirmat chiar și de Dan Petrescu, care le cere elevilor săi să rămână concentrați la fotbal, în ciuda acestor probleme.

Totodată, numeroasele schimbări de la nivelul lotului îl îngrijorează pe antrenorul lui CFR Cluj, care recunoaște că formația din Gruia "nu mai este o forță ca înainte".

Nu e ușor să aleg primul 11. La un moment dat, ajunsesem la o echipă stabilă, dar încă n-am reușit să găsesc echipa. Sunt foarte mulți jucători tineri. Nu e ușoară mișcarea asta de schimbat jucători și, în același timp, să vrei să câștigi meci de meci. E foarte greu să mai avem puterea pe care o aveam înainte, mai ales când marcam și să nu primim gol. Statistica spune că am fost egalați de patru ori, ceea ce înseamnă că nu mai suntem o forță cum eram înainte.

Sursa

Dani-5.png

Steam Click

Link to comment
Share on other sites

  • hevvo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...