Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri - IT] Kingston a lansat un SSD extern cu ecran tactil pentru criptare


hevvo
 Share

Recommended Posts

Kingston inoveaza pe partea de SSD-uri in zona business, iar noul model IronKey Vault Privacy 80 este un exemplu de SSD extern cu ecran tactil pentru a putea cripta usor datele.

Este certificat FIPS 197, are criptare XTS-AES 256bit, optiuni multi password si mod Passphrase, iar ecranul tactil este usor de folosit pentru a cripta datele, pentru a introduce parole mai usor si pentru a vedea diverse informatii.

 

IronKey-Vault-Privacy-80-External-SSD-an

 

Este un SSD protejat la atacurile Brute Force si BadUSB si ofera optiuni precum Multi Password cu moduri PIN/Passphrase și Configurable
Password Rules. Cu opțiunea Admin, puteţi alege între modurile PIN numeric sau Passphrase, puteţi seta reguli pentru parolă sau să activaţi opțiuni de securitate extinse, cum ar fi numărul maxim de încercări de parole partajate, lungimea minimă a parolei de 6-64 caractere, reguli de parolă alfanumerice, auto timeout pentru blocarea unității, layout randomizat pentru ecranul tactil și Secure Erase pentru a asigura o protecție maximă a fișierelor dvs. importante.

Parola de administrator poate fi folosită pentru a restabili datele și accesul în cazul în care parola de utilizator este uitată. Pentru o liniște suplimentară, protecția împotriva atacurilor Brute Force va șterge unitatea dacă parolele de administrator și utilizator sunt introduse greșit de 15 ori la rând.

Foloseste interfata USB 3.2 Gen1, are husa din neopren, capacitate de 480GB, 960GB sau 1.9TB, vitezele sunt de 250MB/s citire/scriere si are 3 ani garantie.

 

 

 

SURSA

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...