Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Champion Skills] Lee Sin


hevvo
 Share

Recommended Posts

LeeSin_0.jpg

 

LEE SIN

 

Lee Sin, un maestru al anticelor arte marțiale ioniene, este un luptător cu convingeri ferme, care se folosște de esența spiritului dragonului pentru a trece de orice obstacol. Cu toate că și-a pierdut vederea cu mulți ani în urmă, războinicul-călugăr și-a devotat întreaga viață întru apărarea patriei sale de către toți cei care îndrăznesc să-i amenințe echilibrul sacru. Inamicii care-l subestimează din cauza comportamentului său meditativ îi vor simți puterea pumnilor înflăcărați și necruțătoarele lovituri de picioare.


ABILITĂȚI

 

RĂBUFNIRE - Pasiva

  • După ce Lee Sin folosește o abilitate, următoarele 2 atacuri de bază ale sale primesc viteză de atac suplimentară și refac energie.

Q - UNDĂ SONICĂ / LOVITURĂ REZONANTĂ

  • Undă sonică: pentru a-și depista inamicii, Lee Sin proiectează o undă sonică discordantă care-i provoacă daune fizice primului inamic pe care îl întâlnește. Dacă ''Unda sonică'' lovește un inamic, Lee Sin poate folosi ''Lovitura rezonantă'' în decurs de 3 secunde. Lovitură rezonantă: Lee Sin se năpustește asupra inamicului lovit de ''Unda sonică'' și îi provoacă daune fizice în funcție de viața lipsă a țintei.

W - SALVARE / VOINȚĂ DE FIER

  • Salvare: Lee Sin sare în ajutorul unui aliat-țintă și își creează un scut. Dacă aliatul este un campion, și acesta primește scut. După ce folosește ''Salvare'', Lee Sin poate activa ''Voința de fier'' în decurs de 3 secunde. Voință de fier: datorită pregătirii sale intense, Lee Sin este foarte priceput în luptă. Timp de 4 secunde, poate fura viață și beneficiază de vampirism magic.

E - CUTREMUR / VLĂGUIRE

  • Cutremur: Lee Sin izbește pământul și propagă o undă de șoc care dezvăluie unitățile inamice lovite și le provoacă daune magice. Dacă abilitatea lovește un inamic, Lee Sin poate folosi ''Vlăguire'' în decurs de 3 secunde. Vlăguire: timp de 4 secunde, Lee Sin reduce viteza de mișcare a inamicilor loviți de ''Cutremur''. Aceasta se reface treptat de-a lungul intervalului de timp.

R - FURIA DRAGONULUI

  • Lee Sin aplică o puternică lovitură de picior circulară, proiectându-și inamicul în spate și provocând daune fizice atât celui lovit direct, cât și celor pe care-i lovește acesta în cădere. Inamicii de care se izbește cel lovit de Lee Sin sunt proiectați în aer pentru scurt timp. Cel care l-a învățat tehnica este Jesse Perring, deși Lee Sin nu scoate jucătorii de pe hartă.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...