Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Horoscop] 13.07.2022


hevvo
 Share

Recommended Posts

profimedia-0588889339.jpg?width=560

Berbec

Nativii Berbec ar trebui să nu se mai grăbească în luarea deciziilor. Fiți precauți și nu uitași că orice hotărâre luată sub condiții de stres, poate fi una greșită, spun astrele. 

Taur

Taurii ar trebui să cheltuiască bani doar pe lucruri necesare în această perioadă. Planul achizițiilor  nu este prea bine aspectat, dar pentru discuții și întâlniri nu ar trebui să vă faceți griji. 

Gemeni

Gemenii vor străluci astăzi. Veți fi în centrul atenției, iar cei din jur vă vor complimenta și admira pentru atitudinea pozitivă de care dați dovadă. În plus, va fi foarte ușor să obtineți ceea ce vă doriți de la ceilalți. 

Rac

Nonconformismul este cuvântul zilei pentru Raci. Deși vreți să vă petreceți timpul singuri și să vă relaxați, nu uitați că faceți pate dintr-o comunitate și nu va fi simplu.

Leu

Nativii Leu vor să-și exprime punctul de vedere cu orice preț. Atitudinea superioară față de ceilalți, îi va îndepărta pe aceștia, indiferent dacă aveți dreptate sau nu.

Fecioară

În schimb, Fecioarele socializează foarte ușor. Sunteți deschiși față de toată lumea, dar nu este momentul bun pentru achiziții sau proiecte.

Balanţă

Și Balanțele ar trebui să se ferească de proiectele noi. Mai ales dacă veți fi puși în situația în care cineva vă promite ajutorul, care e posibil să nu se materializeze.

Scorpion

Scorpionii au idei originale despre cum să facă bani. Cu toate acestea, este recomandat să amânați deciziile majore, pentru că ce hotărâți azi, va suferi modificări.

Săgetător

Nativii Săgetător se axează pe familie astăzi. Iar la locul de muncă, dacă apar mici conflicte, nu vă faceți griji, ci gândiți rațional pentru că veți găsii soluțiile potrivite.

Capricorn

Este o zi aglomerată în care Capricornii au multe discuții și planificări. Evitați să semnați contracte, și mai ales, nu cheltuiți bani pe lucruri nefolositoare.

Vărsător

Vărsătorii se axează pe câștiguri financiare și cum le direcționează pentru a ajunge la zi cu plățile și facturile. Aveți o zi bună pentru acumularea informațiilor sau dacă vreți să vă înscrieți la un curs. 

Peşti

Peștii au capacitatea de a-i influența pozitiv pe cei din jurul lor. Energia de care dați dovadă vine la pachet cu succesul, așa că… profitați din plin.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...