Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Interview] - Regulament


shaman
 Share

Recommended Posts

800  Free Dividers & Flourish Images - Pixabay

INTERVIUL este specia care informează și elucidează, prin intermediul unui dialog. Rolul reporterului de interviu este să stabilească un dialog viabil, un mod de comunicare între el și cititor.

Interviul se bazeaza pe intrebari din viata cotidiana si/sau din diferite domenii (nu din viata intima), adresate receptorului/alocutorului, de catre o persoana autorizata si specializata.

Intrebarile trebuiesc concepute de asa natura, incat cel catre care se vor adresa acestea, sa nu se simta jenat.

Interviul nu face altceva decat sa contureze portretul moral al unei persoane, abilitatile mentale si punctele sale de vedere.

 

ATENTIE! Doar reporterii oficiali ( @shaman )  ai comunitatii GLOBALELITE au dreptul de a tine si de a posta un interviu! In caz contrar,se va sanctiona cu 1 punct warn / avertisment.

In schimb, toti membrii comunitatii au dreptul de a-si exprima, in limita bunului simt, opinia despre interviul relatat, printr-un singur reply la topicul respectiv.

Post-hunt-ul / Dublu-postul se pedepseste conform regulamentului general.

Fiecare interviu va fi lasat deschis 7 zile, dupa care se va inchide.

Interviurile se vor tine pe server-ul de teamspeak3 al comunitatii: "TS.GLOBALELITE.RO", la canalul "Zona Interviuri", iar la canal nu se vor afla decat Reporterul si cel caruia i se ia interviu.

800  Free Dividers & Flourish Images - Pixabay

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...