Jump to content

Our Partners
living the best life..

[DARK] Regulament


REFLX
 Share

Recommended Posts

  • Administrators

XbUKWmw.png

 

General Regulament

 

1. Reclama diferitor servere de gaming, forumuri, resurse,magazine este strict interzisă.

2. Folosirea cheat-urilor, script-uri, programe, ce ofera avantaje mai mari in procesul de joc este strict interzisă.

3. Jignirile cu privire la naționalitate, rasă, religie, părinți este strict interzisă.

Ceea ce s-a enumerat sunt niște puncte generale si se sancționează cu banarea player-ului/adminului pe perioadă permanentă.

 

XbUKWmw.png

 

Regulament Admini

 

1. Adminii au obligația de a vota zilnic serverul la secțiunea Anunțuri. Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu downgrade.

2. Adminii au obligația de a vizita zilnic forumul. Prin acest punct se are în vedere analizarea cererilor de admin, cererilor unban, reclamațiilor, recitirea regulamentului în caz de un update la el. La cereri, membrii staff-ului oferă Pro/Contra cu o argumentare scurtă. Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu downgrade.

3. Adminul are obligația de a fi prezent pe TeamSpeak la fiecare conectare pe server. Sancțiuni: Suspendarea accesului pe 3 zile, efectuarea repetată se sancționează cu suspendarea permanentă.

4. În cazul în care un admin a inceput să baneze tot serverul aveți dreptul să banati persoana în cauză. După aceasta  sunteți obligați să anunțati echipa fondatorilor. Sancțiuni: Remove în cazul în care a-ți fost prezent pe server în acel moment și nu a-ți făcut nimic.

5. Nu aveți dreptul să cereți up la grad argumentând că activați mult pe server. Up-urile se oferă la discreția fondatorilor. Fondatorii sunt atenți la activitatea și dedicația adminilor. Sancțiuni: Suspendarea permanentă a gradului.

6. Adminul are obligația de a avea numele pe Teamspeak identic cu cel de pe forum si de pe server. Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu downgrade.

7. Adminul are obligația de a-și anunța lipsa în cazul în care nu are posibilitatea de a fi prezent mai multe zile consecutiv. Sancțiuni: Suspendarea permanentă a gradului.

8. De verificarea adminilor se ocupă Echipa Fondatorilor. Membrii staff-ului nu au dreptul sa se verifice sau să ceară wg/demo. Sancțiuni: Downgrade.

9. La oferirea unui ban/gag să fie un motiv clar ( limbaj , wallhack, aim , ). Sunt interzise motivele "marș, ieși, pa, salut". Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu (keyword : DGE)downgrade.

10. Adminului i se interzice oferirea accesului unei persoane străine. Sancțiuni: Suspendarea permanentă a gradului.

11. Adminul  are obligația de a rezolva situațiile de conflict ce apar pe server în metodă constructivă. Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu downgrade.

12. Adminul are obligația de a crea banlist. În acest banlist se introduc toate banurile chiar si acele oferite pe perioadă scurtă. Sancțiuni: Suspendarea permanentă a gradului.

13. Adminului i se interzice să dețină accese pe mai multe servere. Sancțiuni: Suspendarea permanentă a gradului.

14. Adminii sunt obligați să efectueze event-uri cu skin-uri, cutii, chei, scraps-uri. Sancțiuni: Avertisment, efectuarea repetată se sancționează cu downgrade.

 

XbUKWmw.png

 

Regulament Playeri

 

1. Jocul este Free chiar și dacă este plantată bomba. 

2. Nu faceți spam cu verificarea codaților. Codații se anunță prin say_team @ numele codatului.

3. Nu cerșiți skin-uri. În fiecare hartă adminii vor organiza jackpot-uri cu skinuri în care aveți posibilitatea să participați. La fel jucătorii beneficiază de Daily bonus. Sancțiuni : Gag 5-10 minute , efectuarea repetată 15-20 minute.

4. Numele jucătorului trebuie să conțină minim 3 caractere. Sancțiuni: Kick.

5. Jucătorului i se interzice să se urce pe hartă. Sancțiuni: Slay, efectuarea repetată ban 30 minute.

6. Limbajul vulgar este interzis. Sancțiuni: Gag 5-20 min, efectuarea repetată ban 120 minute.

7. Deciziile adminilor sunt finale, dacă nu sunteți de acord cu acțiunile efectuate de către un membru a staff-ului aveți posibilitatea să faceți reclamație pe forum.

 

XbUKWmw.png

  • Like 1

ICH BIN EINFACH LOYAL

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...