Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Zelenski: Rusia va folosi arma nucleară dacă este convinsă că nu i se va întâmpla nimic


Juma de Mil
 Share

Recommended Posts

media-166567621235390200.jpg

Sursa

 

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat într-un interviu pentru postul german ZDF că șansele ca Rusia să folosească arma nucleară sunt legate direct de percepția pe care Kremlinul o are față de consecințele unei asemenea acțiuni.

„Rusiei îi va fi frică să folosească arme nucleare dacă toată lumea din Europa va fi puternică și dacă va arăta cu nu poate fi șantajată și amenințată cu nimic. Vladimir Putin se comportă ca un terorist, Europa nu ar trebui să se comporte așa, pentru că Europa este diferită, dar nici nu poți arăta slăbiciune în fața acestei conduceri a Federației Ruse. O poziție slabă a Europei îi va permite să folosească orice armă dorește, pentru că știe că nu vor fi consecințe", a spus Zelenski.

El a amintit de ocuparea și anexarea ilegală a Crimeei, pentru care Rusia a primit doar „sancțiuni foarte superficiale”. Putin a perceput răspunsul occidentului ca un răspuns slab și acest lucru l-a încurajat să-și extindă agresiunea în Donbas, iar în cele din urmă a ordonat o invazie pe scară largă a Ucrainei, a adăugat Zelenski.

„Deci, dacă el vrea să folosească arme nucleare, le va folosi doar dacă știe că nu se va întâmpla nimic după folosirea lor. Așa funcționează”, a subliniat președintele ucrainean.

DaiN's Content - OG-Times.ro - Old memories always the best!

>>  Life is a Bitch, unless you're Rich. <<
- Assistant TeamSpeak3 -

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...