Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri IT] YouTube aduce funcții extra și un design nou


drag0n
 Share

Recommended Posts

YouTube aduce funcții extra și un design nou
KERwjzY-780x470.jpg.939a7a6c6dd82f7761a2da27262e8d2b.jpg
 

După ce, recent, YouTube a introdus ID-uri unice pentru utilizatori, acum Google implementează mai multe funcții cerute de comunitate, cum ar fi pinch to zoom. Pe lânga asta, YouTube se poate lăuda acum cu o interfață nouă și îmbunătățită, care arată mai bine și funcționează și mai bine. Sunt multe de povestit, așa că haide să le luăm pe rând.

În primul rând, așa cum am menționat anterior, avem funcția de pinch to zoom (mărire a conținutului prin mișcarea degetelor pe ecran), disponibilă atât pentru mobil cât și pentru web, gândită pentru a vedea detalii fine în clipuri. O altă funcție interesantă este ceea ce oficialii Google numesc „precise seeking”. Practic, de fiecare dată când vei naviga la un punct anume din clip folosind bara de progres din partea de jos a ecranului, vei vedea mai multe thumbnail-uri care îți indică ce se întâmplă în clip în acele momente. Acest lucru îți va ușura dramatic munca atunci când îți aduci aminte că ai văzut ceva într-un video dar nu mai știi exact ce și unde, sau când te uiți la un tutorial și vrei să dai skip direct la partea care te interesează.

Pe lângă funcțiile practice introduse, YouTube a primit și o actualizare când vine vorba de aspect. De acum, toată interfața este mai colorată, butoanele de like, dislike, share și save sunt delimitate mai clar iar player-ul în sine a fost mutat o idee mai sus și are un soi de strălucire în jurul său. Mai mult, tema întunecată a fost actualizată să fie și mai întunecată, ajungând astfel la un negru aproape perfect, în loc de acel gri cu care ne-am obișnuit deja.
q6uDRR3-616x630.png.0aa19c17339a47b583beb2b50d73ced8.png

ITkz9pK-586x630.png.535e051613a70346dcdf5c43e2deb3f3.png
Sunt încântat de faptul că cei de la YouTube ascultă de feedback-ul venit din partea utilizatorilor și chiar sunt dedicați să schimbe această platformă în mai bine. Funcțiile noi sunt extrem de folositoare, iar noul design arată bine din ce am apucat să testez pe telefonul meu. De menționat este faptul că, potrivit comunicatului oficial, aceste noi actualizări vor ajunge treptat, pe parcursul următoarelor săptămâni, la toți utilizatorii. Asta înseamnă că, dacă nu ai primit noul update, mai ai de așteptat puțin până când te vei putea bucura de ce cele mai noi funcții ale YouTube.

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...