Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Diplomat rus: „Vladimir Putin ar sacrifica 20 de milioane de ruși pentru a câștiga războiul cu Ucraina"


drag0n
 Share

Recommended Posts

În ultimele ore Kremlinul a continuat atacurile care vizează infrastructura energetică de peste graniță și peste un milion de ucraineni au rămas în beznă. Fără apă și fără energie electrică orașul Energodar se află în pragul unei crize umanitare. Pe de altă parte, un avion rusesc de luptă s-a prăbușit în sudul Siberiei.

Aceste imagini au fost filmate la scurt timp după ce un avion de luptă Sukhoi s-a prăbușit peste o clădire din orașul Irkutsk. Doar locatarii au scăpat cu viață din incendiul declanşat, cei doi piloţi au murit. Potrivit Ministerului rus pentru Situații de Urgență, aeronava efectua un zbor de antrenament. Este al doilea incident de acest fel produs în Rusia în ultima săptămână.

Între timp, de partea cealaltă a graniței, trupele Kremlinului au continuat să atace infrastructura energetică a Ucrainei.

Zelenski: „Principala țintă a teroriștilor este energia. Prin urmare, vă rog să fiți și mai atenți decât ați făcut-o până acum în ceea ce privește consumul de electricitate".

Aproape un milion și jumătate de gopsodării au rămas fără electricitate, după ce mai mult de o treime din stațiile electrice ale Ucrainei au fost distruse.

În schimb, în Herson, liderii instalați de Rusia și-au intensificat în ultimele ore operațiunile de evacuare peste râul Nipru.

Soldat: „Am rezistat până în ultima clipă. Vedeți, noi suntem din regiune, acesta e cartierul Belozerka, acum e periculos și foarte zgomotos acolo. Nu are niciun rost să rămânem acolo, în principiu nimic nu funcționează."

Institutul pentru Studiul Războiului notează că trupele Kremlinului se pregătesc să distrugă barajul de la o centrală hidroelectrică importantă în zonă, în încercarea de a întârzia orice avans ucrainean.

Sacrificiile lui Putin 

„Vladimir Putin ar sacrifica 20 de milioane de soldați pentru a câștiga conflictul cu Ucraina”, susține un fost diplomat rus.

Boris Bondarev, fost diplomat rus: "El ar putea sacrifica 10 sau 20 de milioane de ruși doar pentru a câștiga acest război doar pentru a-i măcelări pe toți ucrainenii, pentru că este o chestiune de principiu. Este o chestiune de supraviețuire politică pentru el. Trebuie să înțelegeți că, dacă va pierde războiul, va fi sfârșitul pentru el".

În Rusia sosesc tot mai multe sicrie cu trupurile soldaților mobilizați și uciși pe frontul din Ucraina. Potrivit familiei, Nikita a fost luat în armată la sfârșitul lunii septembrie și a murit o săptămână mai târziu.

Anastasia Kemer: „(Pe 26 septembrie) a fost mobilizat. Pe 4 octombrie era în Ucraina. Au fost trimiși acolo pe post de carne de tun".

Alți ruși aflați pe front încearcă se salveze cum pot. Aceste imagini postate pe rețelele de socializare surprind momentul în care un pilot s-a catapultat dintr-un avion lovit de apărarea ucraineană.

Iar Serviciul de Securitate al Ucrainei l-a reținut pe șeful gigantului industrial ucrainean „Motor Sich” pentru colaborare şi complicitate cu statul agresor Rusia.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...