Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Tutorial] ★ Metodele de a decompila un plugin AMXX ★


*Kent:D*
 Share

Recommended Posts

Astazi o sa va prezint toate cele 3 metode de a decompila un plugin care dau roade cu ultima versiune de AMX Mod X.

O sa iau fiecare metoda pe rand, de la cea mai usoara, pana la cea mai dificila. Am pus diferite pluginuri pentru fiecare metoda pentru ca decompilerele nu sunt "universale" (exemplu: un plugin poate nu merge sa fie decompilat prin metoda 1, asa ca puteti folosi metoda 2 sau 3).

Ca o paranteza, nu exista "metoda" care sa decompileze si sa arate 100% pluginul (poti doar sa-l editezi pana la un anumit punct cu metoda 2 si 3). Si bineinteles, pentru ca metoda de a decompila exista, exista si metoda de anti-decompilare, adica introducerea unui anumit cod in sursa care sa impiedice decompilarea pluginului. Hai sa incepem:

1. Lysis:

Descarcare: http://www.mediafire.com/file/l8ty2c3342tl4q9/Lysis.rar/file

Pasi:

1. Intram in folderul "Lysis".

2. Avem fisierul compilat "target_info.amxx". Tinem apasat cu mouse-ul pe el si il ducem in fisierul "LysisDecompile.exe" (il deschidem cu LysisDecompile).

3. O sa va apara un fisier text cu acelasi nume al pluginului. Se va afisa o mare parte din codul sursa, dar repet, nu intreg codul sursa. Enjoy.

NOTA: Nu am stat la aceasta metoda sa studiez care sunt codurile pentru anti-decompilare, dar exista coduri care blocheaza decompilarea si multe pluginuri care nu merg decompilate cu aceasta metoda.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...