Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Spania - Germania 1-1. „Floricelele” ibericilor s-au izbit de zidul german » Calcule la calificare, după remiza semnată de două rezerve


Tommy
 Share

Recommended Posts

Spania și Germania au remizat, scor 1-1, în runda secundă a grupei E de la Campionatul Mondial de fotbal. Două rezerve, Morata și Fullkrug, au semnat reușitele.

O grupă nebună, în care orice e posibil, nimic nu mai poate surprinde. Nemții s-au speriat după 1-2 cu Japonia, se temeau de un dezastru în fața Spaniei, care le dăduse o lecție cruntă în urmă cu doi ani: 6-0 la Sevilla, în Nations League. Aceea era ultima confruntare directă. E drept, alb-negrii îl aveau pe Joachim Löw pe bancă.

Totuși, dacă mai pierdeau o dată, ar fi avut trei înfrângeri consecutive la Mondial, ceea ce nu li se mai întâmplase niciodată în istoria CM. Prima, cu sud-coreenii, 0-2, la turneul final trecut. Altă amintire cumplită a Mannschaftului, eliminat încă din faza grupelor în 2018. Va fi la fel acum?, s-au întrebat jurnaliștii germani. Eșecul niponilor, la prânz, 0-1 cu costaricanii, i-a mai liniștit un pic. Situația nu mai era atât de dramatică.

 

Alb-negrii au pornit cu frică și Dani Olmo putea deschide scorul încă din minutul 7. Surprins de tăria șutului, Neuer a reacționat târziu, însă a deviat mingea. Bară transversală! 

Cum era de așteptat, posesia a fost a ibericilor. Ei au dictat jocul. Rivalii strângeau liniile, pentru a lăsa cât mai puține spații, și așteptau accelerarea. Dar contraatacul tăios a venit mult prea rar. O repriză întreagă, au avut numai o minge pe poartă, dar s-a anulat și aceea,precum golul lui Rüdiger. Ofsaid văzut de VAR!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...