Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stire] Rămășițele unei femei din Texas, care i-a spus operatorului 911 că era urmărită prin pădure, găsite trei ani mai târziu!


cRN.
 Share

Recommended Posts

 

Rămășițele unei femei din Texas, care a dispărut în urmă cu mai bine de trei ani, după ce a sunat la 911 pentru a reclama că este urmărită, au fost găsite într-o zonă împădurită, conform Biroului Șerifului din Panola.

62294760.jpg

Lauren Thompson, o mamă a trei copii, a dispărut pe 10 ianuarie 2019. În iulie 2022, au fost găsite rămășițe osoase, a declarat, marți, șeriful Cutter Clinton, la o conferință de presă.

Înregistrările dentare au fost folosite pentru a identifica rămășițele femeii.

„Biroul nostru va fi sârguincios în urmărirea tuturor pistelor de investigație”, a spus el.

În ziua în care Lauren Thompson a dispărut, ea a sunat la 911 și i-a spus operatorului că simte că cineva o urmărește, a declarat șeriful Kevin Lake pentru „Dateline” de la NBC.

Șeriful Lake a spus că femeia părea „dezorientată și confuză” la telefon, spunând că o să părăsească mașina în care se afla. Apelul s-a încheiat brusc, după 21 de minute. Poliția crede că bateria de la telefonul femeii s-ar fi descărcat.

Oamenii legii au găsit vehiculul femeii blocat în noroi pe marginea unui drum din Rock Hill.

Autoritățile au luat legătura cu oamenii cu care Laura Thompson se văzuse în acea zi. O persoană le-a spus anchetatorilor că se afla în acea zonă pentru a pescui. Aceeași persoană a spus ulterior că se afla în mașină cu Laura Thompson când, se pare, ea a decis să abandoneze vehiculul și să fugă.

„Înainte să fugă i-a spus persoanei respective că se duce până acasă să ia altă mașină cu care să o scoată pe cea îngropată în noroi, apoi a fugit în pădure”, a mai spus șeriful Lake pentru „Dateline".

La acea vreme, șeriful a spus că nu avea informații care să incrimineze persoanele cu care ar fi luat legătura femeia în acea zi.

Nici până în momentul de față anchetatorii nu au făcut publică nicio listă de suspecți.

Sursa

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...