Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport ] - Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a îl aduce pe Mamadou Thiam la FCSB


WiNNer
 Share

Recommended Posts

image.thumb.png.711cd79aa4b30568a050b1ab7f249400.png

FCSB a ratat din nou titlul în

SuperLiga, iar Gigi Becali (64 de ani) le-a promis fanilor că în sezonul 2023/2024 echipa va fi campioana României. 

Pentru a face acest lucru posibil, latifundiarul din Pipera a anunțat că este dispus să bage adânc mâna în buzunar și să transfere mai mulți fotbaliști. 

Jmhhc2g9ZGU3NjllNjQ5N2RkODRhMGQ5Mzk1MGI4

 

Suma pe care Universitatea Cluj o cere în schimbul lui Mamadou Thiam 

Printre jucătorii doriți de Gigi Becali se numără și Mamadou Thiam (28 de ani), fotbalistul celor de la Universitatea Cluj. 

Atacantul senegalez a intrat pe radarul milionarului, după ce în ultimul sezon a reușit să marcheze 11 goluri în 33 de partide pentru ”Șepcile Roșii”. 

Potrivit celor de la GSP, Mamadou Thiam are o clauză de reziliere în valoare de 500.000 de euro, însă Gigi Becali nu dorește să plătească atât de mult pentru fotbalist. 

Senegalezul mai are un an contract cu Universitatea Cluj, iar sursa citată susține că patronul FCSB l-a trimis pe agentul Florin Vulturar în Ardeal pentru a obține un preț mai mic, în contextul în care Thiam ar putea ajunge liber de contract în sezonul 2024/2025 la echipa bucureșteană. 

600.000 de euro este cota de piață a lui Mamadou Thiam, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. 

 

Radu Constantea a reacționat după ce Gigi Becali a anunțat că-l vrea pe Mamadou Thiam

”A luat legătura un reprezentant al FCSB-ului cu cineva din clubul nostru, s-a interesat de situația lui Thiam. Nu este de vânzare, dar e important ce își dorește jucătorul. Pentru noi, e importantă și partea economică.

Nu ne dorim să-l vindem, ne dorim să creștem obiectivul. Analiza se va face împreună cu cei care se ocupă de zona sportivă, trebuie să vedem ce variante avem să-l înlocuim. Mai are contract un an de zile, dar are clauză de reziliere.

Este confidențială, dar nu este mai mare de un milion de euro. E o clauză accesibilă celor de la FCSB. Am acceptat-o atunci când am negociat cu jucătorul. Este ok și pentru noi. Dacă cei de la FCSB achită clauza, nu mai ține de noi”, a declarat Radu Constantea, președintele Universității Cluj.

 

SURSA: digisport

Edited by WiNNer
Link to comment
Share on other sites

  • WiNNer changed the title to [Sport ] - Gigi Becali a aflat cât trebuie să plătească pentru a îl aduce pe Mamadou Thiam la FCSB
  • REFLX locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...