Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Reclamatie] LoKd/Ale


Belaus
 Share

Recommended Posts

Nickname : LaW

• Nickname-ul adminului reclamat :LoKd + Ale + Gabriella

• Data si ora : 04.09  03:20

• Motiv reclamatie : Pierdem 5 la 15 aproximativ,serverul o muta pe Gabriella care automat trece pe primu loc la noi joaca o runda se muta singura la T,trec cateva runde il muta pe LoKd care e primul pe fraguri de pe sv , iarasi se muta singur la T dupa o runda, dupa iarasi cateva runde o muta deja pe Ale,joaca  mai mult 2-3 runde nu face mai nimic se muta automat la T,nu ar trebui sa se mai echilibreze ? adica da se echilibreaza de la sv dar e degeaba daca adminii sunt fragari nu le pasa de mine de exemplu care intru pe server si vad clar ca se face monitor pe TS,nu respecta Echilibrarea si fac oarecum abuz de putere ca se muta singuri la echipa castigatoare. Exista un farmec sa joci cand primii 6 de pe sv sunt toti pe un canal de TS isi fac monitor si stau toti intr-o echipa?

Nu cred ca sa se faca ceva avand in vedere ca Tomo era cu ei,care ar trebui sa aiba grija de ce fac adminii,dar nu face nimic,astept totusi un raspuns bun la ce se intampla.

• Dovada ( print consola / demo ) :

 

Au1xLMG.png

Aici in TAB se vede clar diferenta intre echipa Ale se muta singura la T dupa ce o runda sau 2 in urma a fost mutata de sv la CT,oare corect?

 

Z1D36tL.png
 
Aici PTB-ul il muta la CT

W3cmiis.png

Aici trece o runda si LoKd se muta iarasi inapoi la T.

Daca asta este permis si nu incalca de loc regulile serverul imi pare nespus de rau , revin cu un edit dupa ce ma clarific singur daca este permis sau nu.

@LoKd @Ale

Link to comment
Share on other sites

  • Founders

reclamatie nefondata!

oricine se poate muta la ce echipa vrea... cand ai murit apesi pe "M" si te duci la ce echipa vrei

Daca te culci prost, cand te destepti tot prost esti!

Link to comment
Share on other sites

  • Tomo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...