Jump to content

Our Partners
living the best life..

COS (COSCOIN/COSETEK) - Aplicatie prin care poti castiga usor bani


Recommended Posts

Salutare,

Am aflat de putina vreme despre aceasta aplicatie si am zis s-o testez sa vad daca chiar merge. Am sa va las mai jos poze cu dovezi si un mic tutorial despre cum poti sa-ti faci cont!

Prima data vreau sa va spun ca aplicatia merge 100%.

Ca sa incepi sa faci bani trebuie sa depuneti prima data cel putin 50$!

Dovada ca am depus: https://i.imgur.com/Ziyc60i.jpg . Acum sa va spun despre depus, nu poti depune direct de pe card, trebuie depus pe 1 dintre cele 10 platforme cu care lucreaza ei. Va las o poza cu platformele: https://i.imgur.com/qoAmpBD.jpg  (eu am ales Binance).

Dovezi ca am retras: https://i.imgur.com/uptMtcy.jpg + in contul de Binance: https://i.imgur.com/w4gdMCP.jpg / https://i.imgur.com/1OAYazu.jpg Retrageti pe platforma de pe care ati facut depozitul.

Nu cred ca mai are rost sa va arata ca am retras si de pe Binance....

Acum ca aveti mai sus cele mai importante dovezi sa incepem cu un mic tutorial.

Pe aplicatie se poate inscrie doar prin cod de invitatie, iar acesta este codul meu: https://www.cosetek.com/?tid=09YQR1 (Folositi link-ul pe telefon ca sa va trimita direct la pagina de inregistrare).

Dupa ce ati intrat pe acest link trebuie sa va faceti un cont (aici nu cred ca aveti nevoie de poza), dupa ce ati creeat contul va puteti loga in browser sau puteti descarca aplicatia pentru android/apple. Acum sa va arat cum sa descarcati aplicatia, dati pe iconita din stanga sus (omul acela): https://i.imgur.com/4D4HE5w.jpg , apoi dati pe Download APP: https://i.imgur.com/kmJn1aR.jpg , iar apoi alegeti android sau apple (atentie trebuie sa aveti activat pe telefon intalarea din surse necunoscute): https://i.imgur.com/GM3DQDj.jpg . Dupa ce ati intalat aplicatia intrati in ea si va logati, iar apoi trebuie sa va setati un cod din 6 cifre pentru retragere (acest cod o sa vi-l ceara de fiecare data cand vreti sa retrageti), il setati asa: dati din nou pe omuletul din stanga sus, apoi pe Security center: https://i.imgur.com/Y6iT0va.jpg , apoi pe Transaction password: https://i.imgur.com/5agbGdB.jpg , iar aici va setati acel cod de 6 cifre!

Acum ca aveti aplicatia configurata total mai ramane doar sa depuneti cei 50$, atentie trebuie depus prima data pe Binance (adica una dintre cele 10 platforme mentionate mai sus, dar cum eu am ales Binance o sa fac un mic tutorial pentru aceasta platforma), apoi de pe Binance transferati pe COS (puneti mai mult de 50$ pentru ca transferul de pe Binance pe COS i-a un mic comision, dar ca sa fiti siguri puteti baga din prima 55$).

Sa va arat cum depuneti pe Binance: intrati pe contul de Binance (eu o sa intru pe aplicatie), dati la Tranzactii: https://i.imgur.com/IXtkwK9.jpg , apoi la Cumparati: https://i.imgur.com/cWmBdzw.jpg dupa care cautati TetherUS: https://i.imgur.com/3RHsHau.jpg dati pe el si introduceti suma pe care vreti sa o adaugati, dati pe Cumparati si dupa alegeti metoda de plata si Confirmati. Dureaza maxim 5 minute pana va intra banii in cont.

Acum ca v-am aratat cum sa adaugati bani pe Binance, sa va arat si cum ii transferati de pe Binance pe COS. Dupa ce aveti banii pe Binance mergeti la Portofoliu: https://i.imgur.com/4BHjg5Y.jpg , dati pe Retragere: https://i.imgur.com/ILu2a2V.jpg alegeti TetherUS: https://i.imgur.com/zAQVh02.jpg dupa care trebuie sa completati niste date: https://i.imgur.com/9nTNBHx.jpg . Prima data alegi la Retea sa fie Tron (TRC20): https://i.imgur.com/QqUCYut.jpg , dupa care suma pe care vreti sa o transferati, iar la final Adresa la care transferati. 

Acum sa va arat unde gasiti Adresa de tranfer in aplicatia COS: intrati in aplicatie, dati la Recharge: https://i.imgur.com/1aAGcVs.jpg dupa care alegeti DPayh recharge: https://i.imgur.com/NkSKdMU.jpg si va trimite direct la adresa de transfer: https://i.imgur.com/Lrp3Uzm.jpg .

Dupa ce v-au intrat banii in cont dati pe Quantify: https://i.imgur.com/oC8rDD5.jpg si apoi pe Single start quantification: https://i.imgur.com/9m8pJOC.jpg .

Sa va explic putin despre aplicatie. Aceasta aplicatie se foloseste de banii tai pentru a cumpara criptomonede la cel mai mic pret si le vinde la cel mai mare pret, iar din castigul lor primesti si tu un procent! Puteti da de 4 ori pe zi la Quantification (asta la primul nivel, la al doilea puteti da de 5 ori, la al treilea de 6 ori... sunt mai multe nivele, le gasitit detaliate in aplicatie). In funtie de cati bani aveti in cont primiti mai multi bani pe zi. De expemplu dupa cum ati vazut mai sus in poze eu am inceput cu aproximativ 130$ si faceam pe zi in jur la 3$-4$, cand am ajuns la +500$ faceam pe zi in jur de 14$-15$. Cei care o sa depuneti minimul (adica 55$-60$) nu va asteptati sa cresteti foarte repede ca primiti pe zi intre 1$-2$.

Acum ca v-am explicat cum puteti sa castigati niste bani in plus pe langa venitul vostru vreau sa va explic si riscul acestei aplicatii: exista doar un singur risc si acela este ca APLICATIE SE POATE INCHIDE IN ORICE MOMENT!!! Vreau sa va mai spun ca aplicatia are peste 8 ani de cand este deschisa.

Daca aveti probleme cu aplicatia sau nu ati inteles tot ce am spus mai sus puteti sa imi dati PM!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Revin cu inca un update, din data de 21.10.23 pana acum 31.10.23 am ajuns la 807$, adica in 10 zile am facut aproape 300$ si de la 16$ pe zi, cat imi dadea cand aveam 540$ in cont, am ajuns sa-mi dea la 807$ in cont, aproximativ 25$ pe zi ---> https://i.imgur.com/nxn07Zp.jpg
O sa revin si cu update-uri cu retrageri, dar astept sa trec de 1000$ ca sa retrag din nou 🙂

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

UPDATE: retras inca 55$ ---> COS: https://i.imgur.com/aOzSt0I.jpg / BINANCE: https://i.imgur.com/gCXvl6C.jpg

In cont 1186$. Ultima postare cand aveam 1040$ a fost in data de 09.11.23 si acum suntem in 14.11.23, deci in 5 zile am facut 146$ (1186-1040) ce ii am in cont + cei 55$ ce i-am retras sambata trecuta = aproximativ 200$ in 5 zile 🙂

Eu zic ca e bine 🙂

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...