Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri despre lume] - „Suntem aici de 4 ore, nu se circulă”. Șoferii surprinși de viscol au avut de îndurat frigul, blocați în nămeți


Razzwan
 Share

Recommended Posts

SURSA VIDEO

Iarna a lovit cu mânie sud-estul țării, unde un cod roșu de vreme rea a prevestit pericolul. În Constanța și Galați toate drumurile naționale au fost închise. Aceeași soartă au avut-o, în alte părți ale țării, DN2 și autostrăzile A2 și A4.

Dar a fost prea târziu pentru unii șoferi care au pornit la drum fără să se gândească la viscol. Mulți au avut de îndurat frigul, blocați în nămeți. Unii au ajuns cu mașinile în șanț, și apoi la spital.

Duminică-noapte, drumarii au lucrat la foc continuu ca să curețe drumurile de zăpadă și să-i scoată pe cei prinși în troiene. În Constanța, Tulcea, Galați, Brăila și Călărași, școlile și grădinițele sunt închise luni.

Viscolul, care a ridicat zăpada și a redus vizibilitatea la zero, a făcut mari probleme în tot județul Constanța. Pe Drumul Național 2A, între Mihail Kogălniceanu și Hârșova, coada de mașini blocate se întindea duminică seară pe patru kilometri.

Bărbat: „Vin de la Bârlad. Am fost echipat, altfel nu se putea. Benzină, motorul a stat pornit tot timpul.”

Edited by Razzwan
Link to comment
Share on other sites

  • REFLX locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...