Jump to content

Our Partners
living the best life..

Ertwx

Members
  • Posts

    15
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Ertwx's Achievements

Bronze I

Bronze I (2/23)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

1

Reputation

  1. Numele tau: Traian Varsta: 16 Descrie-te in cateva cuvinte: Salut, ma numesc Traian si am varsta de 16 ani. Sunt o persoana ambitioasa si sunt prietenos. Daca imi doresc ceva muncesc pentru acea dorinta si nu stau si astept sa pice din cer. De ce doresti accesul?: Pentru a ajuta comunitatea in Asistenta Tehnica "Ai citit regulamentul" ? : GEPower Cu ce ai putea sa ajuti?: Pot sa ajut cu informatii utile pentru membrii noi care apar pe aceasta comunitate si sa ii fac sa se simnta bine pentru asi da seama unde le este locul. ID unic: pQhJmSd+X75dbug3OoBj6j3o1IQ= Ce propunere ai pentru teamspeak?: In acest moment din pacate nu am nici o propunere dar pe viitor cred ca voi avea propuneri. Multumesc pentru atentia acordata, O seara buna!
  2. Tip lucrare(avatar/semnatura/banner etc): Avatar Text principal: Ertwx Text secundar(obligatoriu GLOBALELITE.RO / GLOBALELITE / SERVER.GLOBALELITE.RO): GLOBALELITE Dimensiuni imagine: 150x300 Stock/imagine dorita: https://imgur.com/a/wk4VeCK Alte detalii: Sa aibe un gif de artifici/foc/zapada/gheata in el si numele la fel
  3. Numele filmului: Atinge Cerul ~ Sky High Data apariției: 2020 O scurtă descriere: Un mecanic devine un jefuitor foarte bun iar acesta isi petrece viata furand si stand in inchisori. Unde poate fi vizionat?: Netflix Nota personală acordată filmului: 10 Trailer:
  4. Titlu: Jocul calamarului ~ Squid Game Regizor: Hwang Dong-hyeok Anul: 2021 Genul: Drama Actorii principali: Jung-jae Lee (Seong Gi-hun), Park Hae-soo (Cho Sang-woo), Yeong-su Oh (Oh ll-nam) Numărul de episoade: 9 Numărul de sezoane: 1 O scurtă descriere: Mai multi oameni intra intr-un joc random pe strada care acei oameni au fost alesi deoarece o duceau sau traiau pe muchie cu datorii. si se afla un concurs pe o insula privata, iar castigatorul primeste un premiu substantial in bani. Notă IMDB: 8/10 Trailer:
  5. Numele filmului: Baiatu' tatii Data apariției: 2012 O scurtă descriere: Un elev ajunge sa intretina relatii intime cu o profesoara iar aceasta ramane insarcinata. Iar acesta ii va ajunge lui Donny Berger Unde poate fi vizionat?: Netflix Nota personală acordată filmului: 9/10 Trailer:
  6. Titlu: How To Sell Drugs Online (fast) Regizor: Arne Feldhusen, Lars Montag, Mia Spengler Anul: 2019 Genul: Comedie Intunecata, Drama, Techno-thriller Actorii principali: Maximilian Mundt (Moritz Zimmermann), Danilo Kamber (Lenny Sander), Anna Lena Klenke (Lisa Novak), Damian Hardun (Daniel Riffert) Numărul de episoade: 18 Numărul de sezoane: 3 O scurtă descriere: Lisa a luat o pauza in relatia cu Moritz si acesta incearca tot felul de chestii pentru a isi recastiga iubita iar acesta vine cu ideea geniala de a deschide un magazin de droguri online pentru a face multi bani iar acesta impreuna cu prietenul lui ajung baroni ai droguriilor online. Notă IMDB: 7.9/10 Trailer:
  7. Numele filmului: Don't Look Up! Data apariției: 2021 O scurtă descriere: O cometa se indreapta spre pamant si oamenii au timp sa salveze planeta in 6 luni si 14 zile. Si oamenii fac erori in tot acest timp cat cometa se indreapta spre pamant. Unde poate fi vizionat?: Netflix Nota personală acordată filmului: 9/10 Trailer:
  8. Nick-ul vostru : Ertwx Numele real : Sandu Traian Varsta (opt) : 15 Ocupatie (opt) : Elev in clasa a VIII-a si fac cursuri despre Marketing Online/Affiliate Hobby : Marketing Online, Marketing Affiliate, Freelancing si sa ma joc samp/cs Poza cu dvs. (opt) : Nu am poze cu mine, ca nu imi place sa mi se faca poze sau sa imi fac poze. Cum ati cunoscut comunitatea noastra : De la bTn. Alte cuvinte despre voi [Auto caracterizare] : Sunt o persoana buna si desteapta si am defectul de a ma enerva foarte usor si a ma ataca din pacate
  9. Numele tau: Sandu Traian Varsta: 15 Descrie-te in cateva cuvinte: Sunt o persoana destul de buna si foarte inteligenta. Pot sa fac alegeri bune si rapide si am defectul de a ma ataca destul de repede si a ma enerva. doar cand este cazul :) De ce doresti accesul?: Pentru a ajuta comunitatea cat mai mult posibil pe viitor Cu ce ai putea sa ajuti?: As putea sa ajut in asistenta cam cate 3-4 ore pe zi, depinde de zi. UniqueID: pQhJmSd+X75dbug3OoBj6j3o1IQ= Ce propunere ai pentru teamspeak?: Niciuna, momentan.
×
×
  • Create New...