Jump to content

Our Partners
living the best life..

robeerto.14

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

robeerto.14's Achievements

Newbie

Newbie (1/23)

4

Reputation

  1. Nick (TS3): robeerto.14 UniqueID [ CTRL+i ] : Grad: Moderator Asistenta Absenta / Retragere : Retragere Perioada (data) : 26.03.2022 Alte precizari : Succes si bafta cu comunitatea!
  2. 😳Inteleg ca vrei sa devii in Staff-ul nostru dar... toata cererea e in batjocura , adica dc doresti accesul si ce propunere ai pentru teamspeak .. lasa de dorit ! , BAFTA !
  3. 1. la mana nu ai ore deloc si nici nu te-am vazut pe TeamSpeak , si 2 la mana motiv ca : vrei sa comunici cu oameni ! , asta nu mi se pare un motiv pentru a avea gradul respectiv , de la mine ai CONTRA , Succes ! P.S : Dorim oameni sa ajutam in implicarea Comunitatii cu cat mai mult in dezvoltarea sa !!
  4. Numele tau: Roberto Varsta: 22 Descrie-te in cateva cuvinte: Un tip de caterinca ,intelegator etc. De ce doresti accesul?: Sa ajut comunitatea in dezvoltare ! Cu ce ai putea sa ajuti?: Sa aduc playeri si servere populate . Sper sa aduc cat mai multe . UniqueID: myOcCIvqoq7gQiMTNOrY8pyoZOQ= Ce propunere ai pentru teamspeak?: nimic de adaugat momentan
×
×
  • Create New...