Jump to content

Our Partners
living the best life..

hevvo

⛔Banned
  • Posts

    2.528
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

Everything posted by hevvo

  1. Apple va face trecerea de la tehnologia OLED la microLED-uri începând cu anul 2024, conform publicației The Korea Herald. Acesta este al treilea raport care confirmă faptul că schimbarea este inevitabilă, ceea ce sugerează că Apple este hotărât să facă această tranziție. Potrivit unui raport realizat de Institutul pentru Promovarea Tehnologiei de Informare și Comunicații (IITP), Apple intenționează să producă panourile microLED singur, dar nu va fi pregătit să facă acest lucru la începutul tranziției. De aceea, compania va continua să facă comenzi din Coreea de Sud, cu cel puțin 60% dintre acestea mergând către Samsung Display și LG Display. Trecerea de la tehnologia organică de emisie a luminii (OLED) la tehnologia de emisie a luminii cu diode micro (microLED) va începe în 2024 cu lansarea Apple Watch Ultra. Odată ce panourile vor fi mature și randamentele și prețurile vor fi îmbunătățite, vom vedea iPhone-uri cu ecrane microLED. Cu toate acestea, IITP ne-a reamintit că acest lucru se va întâmpla nu mai devreme de 2025. Raportul menționează, de asemenea, faptul că eforturile Apple de a deveni independentă de procesoarele Intel, Qualcomm și Broadcom prin procesorul M1 din MacBook-uri ar putea slăbi dominația pieței a acestor firme și ar putea să sprijine fabricile de producție, cum ar fi TSMC și Samsung Semiconductor. Producătorul taiwanez ar putea avea avantajul în această bătălie, deoarece își extinde o fabrică din Arizona care va fi gata anul viitor. Apple va face tranziția de la tehnologia OLED la microLED-uri în următorii ani, iar Samsung Display și LG Display vor fi furnizorii principali. Această mutare ar putea schimba piața de producție și ar putea duce la o creștere a tehnologiei microLED în viitorul apropiat. SURSA
  2. Numele filmului: Taximetriști Data apariției: 20.01.2023 O scurtă descriere: O noapte. Zeci de povești. Un singur oraș. Lică - taximetristul „știe-tot” - și Liviu - taximetristul „tace mult” - sunt prieteni buni, deși sunt complet diferiți, iar viziunile lor despre lume și viață nu se prea întâlnesc decât la shaormerie. Dar amândoi împărtășesc frustrarea de-a face o meserie care speră să le asigure un trai decent și poate niște economii până găsesc altceva mai bun. Pentru Lică primează banii, pentru Liviu mulțumirea sufletească. Asta până încep să se gândească fiecare mai mult la ce au, ce sunt și ce pot face cu viețile lor. Pentru ei, o tură de noapte prin București e o adevărată aventură în care întâlnesc oameni de toate felurile - de la tineri petrecăreți și corporatiști, la vedete, DJ sau chiar interlopi. Unde poate fi vizionat?: Netflix Nota personală acordată filmului: 6 Trailer:
  3. Horoscop 26 aprilie 2023 Berbec Chiar dacă astăzi Berbecii sunt mai sensibili, la locul de muncă sunt primii care trec la treabă. Ba chiar vor intra într-o competitie cu colegii. Şi, este o zi bună să vă valorificaţi atuurile. Horoscop 26 aprilie 2023 Taur Taurii sunt determinaţi să avanseze în carieră. Aveţi undă verde de la astre să vă deschideţi o afacere. Este o perioadă favorabilă investiţiilor şi câştigurilor, spun astrele. Horoscop 26 aprilie 2023 Gemeni Gemenii ar trebui să se bazeze pe logică dacă vor să rezolve probleme din trecut. În plus, se întrevede succes în carieră, dar şi o ascensiune socială excelentă. Horoscop 26 aprilie 2023 Rac Acum să vorbim de norocoşii zodiacului. Racilor li se pot întâmpla multe lucruri benefice, cum ar fi o schimbare a locuinţei, reglarea unor probleme delicate sau o discuţie cu o persoană ce le poate schimba viaţa. Horoscop 26 aprilie 2023 Leu Leii sunt sustinuţi de astre şi în dragoste şi la capitolul profesional. În iubire, vă puteţi găsi marea dragoste, iar în ceea ce priveşte al doilea capitol, vă desfăşuraţi activităţile fără dificultăţi, spun astrele. Horoscop 26 aprilie 2023 Fecioară Fecioarele au o zi excelentă în plan social, iar asta îi ajută şi la job. Veţi scăpa definitiv de energia negativă care venea din partea unui coleg sau o persoană de la conducere. Horoscop 26 aprilie 2023 Balanţă Nativii Balanţă nu ar trebui să se suprasolicite la locul de muncă. Ar trebui să vă impuneţi nişte limite, mai ales că lucrurile se vor linişti pe parcurs. Horoscop 26 aprilie 2023 Scorpion Bani şi iubire. Asta vor Scorpionii. Iubirea ştiţi bine unde să o găsiţi, iar banii vin doar dacă vă implicaţi mai mult în proiectele voastre. Ascultaţi-vă intuiţia şi nu plecaţi urechea la ce spun cei din jur. Horoscop 26 aprilie 2023 Săgetător Săgetătorii sunt extrem de energici şi implicaţi. Veţi rezolva cu uşurinţă orice conflict, dacă există certuri. Cert este că vă merge excelent pe plan social. Horoscop 26 aprilie 2023 Capricorn Capricornii au iniţiativă şi curaj. Vor dezbate subiecte pe tema căsătoriei. Iar, achiziţiile scumpe se vor dovedi folositoare, aşa că... nu vă abateţi de la cumpărături. Horoscop 26 aprilie 2023 Vărsător A fi bine ca Vărsătorii să nu se mai streseze atât de mult la locul de muncă. Altfel, pe viitor, pot interveni probleme de sănătate. Horoscop 26 aprilie 2023 Peşti Nativii Peşti sunt mai severi decât de obicei. Autoritari şi siguri, veţi face o impresie bună la job, însă, nu abuzaţi. Iar, receptivitatea vă ajută să asimilaţi informaţii noi.
×
×
  • Create New...