Jump to content

Our Partners
living the best life..

denisamzQ

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

denisamzQ's Achievements

Bronze III

Bronze III (4/23)

  • One Month Later
  • Collaborator
  • First Post
  • Week One Done
  • Reacting Well

Recent Badges

2

Reputation

  1. sanki de fapt, el se baga-n seama cu toti :)))) Bunicu era in joc dar nu raspundea la chat. ..
  2. BUnicul nu rasundea, si eu l-am intrebat ceva de cateva ori si nu zicea nimic....
  3. In primul rand eu nu sunt admin, am doar slot, vip, sau cum se numeste, de domnisoara. In al 2 lea rand, eu am luat ban pt mult mai putin, 2 ore si nu mi l-a scos nimeni mai devreme. Acum ca tot ai vrut sa joci pe alt server, ai timp. :"))) PS. Eu personal cand vad ca nu este o harta ok pt mine, ma duc in alte parti fara sa spun unde ce si cum. Ps.2. Sunt pro pt scoaterea banului, este un jucator ok si amuzant. 😄
  4. Nu asta este solutia. Trebuie vazut faptul ca el se leaga de multi jucatori pe server.. Adica el are voie sa scrie orice despre oricine, iar noi daca ii zicem ceva, ban automat, nu? Mare corectiudine..ce pot sa spun.. In fine, multumesc!
  5. N-am stiu ca nu se face pt 2 ore. MI-a zis si AIc, dar deja facusem pe forum. Pare rau. Merci!
  6. NU este nimic mai lung la mijloc. Inainte sa aiba admin, era ok, sociabil, glumet, dupa admin... i s-a urcat la cap. SImplu. Eu nu joc de multe luni pe acest server. Am vreo 3-4 luni maxim. am avut o pauza de 4 ani de cs. apoi am gasit acest server si mi-a placut. Cu el cel mult faceam niste glume ca si cu altii, dar de cand este "boss" cu admin nu ai voie nici sa-i zici "da-te mai incolo". In ultima perioada l-am evitat, i-am zis acum ceva timp ca i s-a urcat la cap de cand cu adminul si apoi i-am dat ignore..
  7. Ah, iar aceste lucruri, daca doreste cineva le poate verifica in istoricul de pe server sau cum se numeste. ..
  8. In primul rand, minti! Eu mereu spun pe server ca nu se zice cand esti minat. Si asta o stie tot serverul. CHiar l-am intrebat (la misto) pe AIC daca am voie sa dau ban :)) alora care spun ca sunt minati. ( CLar este caterinca pt ca eu nu am acces la ban.. doooh). In al doilea rand, eu nu ma urc pe harta, si nici nu stau la baza CT la cutii unde zici tu. Singurele lucruri care sunt adevarate sunt .1 faptul ca ti-am zis ca ti s-a urcat adminul la cap si 2 . ca joc , recent de cateva zile cu nickul Issa. Si? care e problema daca joc si cu Issa?! ca nu va ce legatura are cu banul luat pe nedrept.
  9. • Nickname : denisa*mzQ • Nickname-ul adminului reclamat : Sahyr • Data si ora : aproximativ ora 13:00 Ro (Bucuresti) • Motiv reclamatie : IMi da ban 2 ore pentru limbaj, pentru ca i-am zis sa nu se mai bage in dos precum chilotii, dupa ce el a inceput. Nu este prima oara cand face abuz de admin, nu este prima oara cand el incepe discutiile pe server, dar pt ca are admin are impresia ca este zeu si meritam sa fim tratati asa. Daca aveam un limbaj neadecvat sau daca incepeam eu "cearta", nu ziceam nimic si aia era, asteptam alea 2 ore sa treaca. Dar nu merit banul nici macar 2 minute. Va rog sa luati masuri. Nu sunt nici prima si nici ultima pe care Sahyr face abuz cu adminul, pt ca i s-a urcat la cap. SI o sa fac cate o reclamatie ori de cate ori voi vedea abuzurile sale nefondate, chit ca mi se duce cheful de cs, ca imi pierd timpul pe forum, etc. Va multumesc anticipat! • Dovada ( print consola / demo ) : https://imgur.com/a/NNZ59QT
  10. Nickul vostru: denisa*mzQ Motivul pentru care aţi primit ban: limbaj Adminul care te-a banat: Sahyr Ora aproximativă: 13:00 Ro (Bucuresti) Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/NNZ59QT Sunt 3 poze. Prima este de unde s-a inceput. El a inceput "discutia" si apoi i-am zis sa nu se mai bage precum chilotii in dos. Nu este nici macar CUR! Dar atat de pudic este incat a considerat ca am nevoie de ban. El incepe cu jigniri si i s-a urcat la cap adminul. Nu este prima oara cand se leaga aiurea de mine si de altii, de multe ori l-am evitat si nu i-am dat apa la moara.. COnsider ca nu merit acest ban. Nici macar pt 2 minute. Multumesc anticipat!
  11. • Nickname : denisa*mzQ • Nickname-ul adminului reclamat : Sahyr • Data si ora : aproximativ ora 13:00 Ro (Bucuresti) • Motiv reclamatie : IMi da ban 2 ore pentru limbaj, pentru ca i-am zis sa nu se mai bage in dos precum chilotii, dupa ce el a inceput. Nu este prima oara cand face abuz de admin, nu este prima oara cand el incepe discutiile pe server, dar pt ca are admin are impresia ca este zeu si meritam sa fim tratati asa. Daca aveam un limbaj neadecvat sau daca incepeam eu "cearta", nu ziceam nimic si aia era, asteptam alea 2 ore sa treaca. Dar nu merit banul nici macar 2 minute. Va rog sa luati masuri. Nu sunt nici prima si nici ultima pe care Sahyr face abuz cu adminul, pt ca i s-a urcat la cap. SI o sa fac cate o reclamatie ori de cate ori voi vedea abuzurile sale nefondate, chit ca mi se duce cheful de cs, ca imi pierd timpul pe forum, etc. Va multumesc anticipat! • Dovada ( print consola / demo ) : https://imgur.com/a/NNZ59QT
  12. Nickul vostru: denisa*mzQ Motivul pentru care aţi primit ban: limbaj Adminul care te-a banat: Sahyr Ora aproximativă: 13:00 Ro (Bucuresti) Dovezile tale (Print la consola): https://imgur.com/a/NNZ59QT Sunt 3 poze. Prima este de unde s-a inceput. El a inceput "discutia" si apoi i-am zis sa nu se mai bage precum chilotii in dos. Nu este nici macar CUR! Dar atat de pudic este incat a considerat ca am nevoie de ban. El incepe cu jigniri si i s-a urcat la cap adminul. Nu este prima oara cand se leaga aiurea de mine si de altii, de multe ori l-am evitat si nu i-am dat apa la moara.. COnsider ca nu merit acest ban. Nici macar pt 2 minute. Multumesc anticipat!
  13. denisamzQ

    Slot denisa*mzQ

    Nick: denisa*mzQ Varsta: 33 STEAM: ON Te-ai conectat pe TeamSpeak? NU
×
×
  • Create New...