Jump to content

Our Partners
living the best life..

ascodel

Members
  • Posts

    35
  • Joined

  • Last visited

ascodel's Achievements

Newbie

Newbie (1/23)

6

Reputation

  1. Caracter comunicativ și politicos, cu mult simț al umorului și creativ Luna martie va aduce Gemenilor multă energie și putere, pe care Gemenii le vor folosi în principal în beneficiul condiției lor fizice. Cu toate acestea, nu exagera chiar la început, corpul tău nu poate fi pregătit pentru o astfel de sarcină și ai putea fi rănit. Aproape totul va fi o bucată de tort pentru tine, așa că nu-ți fie teamă să încerci obiecte de artizanat și diverse activități sportive și nu ezitați să începeți câteva îmbunătățiri minore acasă. Creativitatea ta în planificarea activităților de petrecere a timpului liber depășește așteptările atât ale tale, cât și ale celor dragi. Prin urmare, ar trebui să vă urmați și să vă puneți în aplicare ideile; te așteaptă o experienta de neuitat. În martie, planeta Marte va avea cel mai semnificativ impact asupra gemenilor. Vă va da puterea să vă gândiți la situația dvs. și să luați inițiativa pentru propriul destin. Acest lucru poate fi văzut în principal în ceea ce privește munca. Indiferent dacă aveți propria afacere sau lucrați pentru o companie, veți fi întotdeauna uimiți de idei noi. Cu toate acestea, feriți-vă de natura dvs. neliniștită și trecătoare, deoarece constructorii acestei planete o pot întări. În a doua jumătate a lunii, feriți-vă de leziunile membrelor superioare, care pot fi mai predispuse la fracturi în acest moment, și încercați să reduceți efortul fizic.
  2. Caracter comunicativ și politicos, cu mult simț al umorului și creativ Luna martie va aduce Gemenilor multă energie și putere, pe care Gemenii le vor folosi în principal în beneficiul condiției lor fizice. Cu toate acestea, nu exagera chiar la început, corpul tău nu poate fi pregătit pentru o astfel de sarcină și ai putea fi rănit. Aproape totul va fi o bucată de tort pentru tine, așa că nu-ți fie teamă să încerci obiecte de artizanat și diverse activități sportive și nu ezitați să începeți câteva îmbunătățiri minore acasă. Creativitatea ta în planificarea activităților de petrecere a timpului liber depășește așteptările atât ale tale, cât și ale celor dragi. Prin urmare, ar trebui să vă urmați și să vă puneți în aplicare ideile; te așteaptă o experienta de neuitat. În martie, planeta Marte va avea cel mai semnificativ impact asupra gemenilor. Vă va da puterea să vă gândiți la situația dvs. și să luați inițiativa pentru propriul destin. Acest lucru poate fi văzut în principal în ceea ce privește munca. Indiferent dacă aveți propria afacere sau lucrați pentru o companie, veți fi întotdeauna uimiți de idei noi. Cu toate acestea, feriți-vă de natura dvs. neliniștită și trecătoare, deoarece constructorii acestei planete o pot întări. În a doua jumătate a lunii, feriți-vă de leziunile membrelor superioare, care pot fi mai predispuse la fracturi în acest moment, și încercați să reduceți efortul fizic.
  3. Luna martie va fi o perioadă liniștită, plină de dobândirea de noi cunoștințe pentru Vărsători. Nu te aștepta la mari realizări sportive în această lună pentru că vei fi obosit și s-ar putea să te confrunți cu unele dureri musculare. Cu toate acestea, mintea ta nu se va odihni, așa că vei putea folosi această perioadă calmă pentru a-ți pune ordine în gânduri. De asemenea, te poți apuca să înveți ceva complet nou care a fost întotdeauna o mare provocare pentru tine. În plus, mintea ta va fi deschisă și către lumea spirituală, așa că fă-ți timp pentru meditație și încearcă să te concentrezi în principal asupra problemelor tale pe termen lung; acum ai o mare șansă să le rezolvi definitiv. Vărsătorii vor fi foarte curioși, datorită influenței lui Mercur. Chiar dacă nu veți avea mult exces de energie în luna martie, creierul dumneavoastră va fi ca un burete și va absorbi practic orice veți citi, auzi sau viziona. Apucați-vă de ceva ce v-ați dorit întotdeauna să învățați, dar nu ați avut niciodată suficient timp. Pe lângă intelectul dumneavoastră, această planetă va afecta și relațiile de familie, în special între frați. Permiteți-vă să vă luați o zi liberă, să petreceți ziua doar voi și să vă amintiți de vremurile vechi. Va fi ceva grozav pentru toți cu siguranță.
  4. Semnele conservatoare sunt practice, prudente, persistente și grave În luna martie, Capricornii vor avea parte de unele dezamăgiri în ceea ce privește relațiile. Te vei confrunta cu sentimentul că ești mereu atras de persoana nepotrivită și că vei rămâne singur pentru totdeauna. Nu te lăsa copleșit de aceste sentimente; nu e adevărat. Aceste sentimente preiau controlul doar în momentele de disperare. Așa că încearcă să te concentrezi pe altceva și investește-ți energia în activități creative, căci te vei descurca foarte bine la ele luna aceasta. Poți încerca să îți decorezi casa sau să participi la niște cursuri de ceramică, unde vei avea un spațiu în care să îți folosești imaginația și să te descarci. Martie va fi plină de schimbări neașteptate pentru Capricorni datorită influenței lui Uranus. De exemplu, o declarație de dragoste de la un prieten vechi, căruia nu i-ați acordat niciodată o atenție specială, ar putea fi un șoc pentru dumneavoastră. Dacă nu îi împărtășiți sentimentele, încercați să abordați problema cu cât mai multă grijă, pentru că probabil l-a costat mult să recunoască acest lucru. Cu toate acestea, feriți-vă de schimbările bruște în mai rău. Ar trebui să fiți pregătit atât mental, cât și financiar pen
×
×
  • Create New...