Jump to content

Our Partners
living the best life..

alexoff

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

alexoff last won the day on April 26 2022

alexoff had the most liked content!

2 Followers

About alexoff

  • Birthday 09.03.2000

Recent Profile Visitors

1.330 profile views

alexoff's Achievements

Silver II

Silver II (6/23)

  • One Month Later
  • Dedicated
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Collaborator

Recent Badges

24

Reputation

  1. Mi-e dor de ceasuri desenate cu markerul pe brat, de cutii mici de suc cu pai, de yu-ghi-oh, mi-e dor sa suflu in papadii, de frica intunericului, de gumele turbo si alea in forma de tigara, de lovituri in genunchi, mi-e dor de cand eram fara griji.

     

  2. @Tomo fac drumuri saptamanal catre Faenza, Forlì, Imola etc. Acum de exemplu sunt la Pesaro. Ma pot muta fara probleme, cand revin acasa si intru pe teamspeak iti las numarul in privat, se poate organiza o bauta, chiar mi-ar placea. Noroc.
  3. Salut, Din cate se poate observa pe serverul de teamspeak activitatea mea a scazut putin in ultimele zile deoarece nu sunt acasa si nu stiu cu exactitate in care zi din saptamana viitoare ma voi intoarce. Sunt bucuros si respect decizia de a face o sedinta cu toti cei din staff si voi face tot posibilul sa fiu prezent pe canal insa avand in vedere ca nu sunt plecat in vacanta si nu am orare stabilite daca nu o sa ma vedeti macar stiti motivul. O zi buna.
  4. Numele tau: Alexandru Varsta: 22 Descrie-te in cateva cuvinte: Mereu descurcaret in orice situatie, auto-control, sincer, glumet (in limita bunului simt), sociabil (cred). De ce doresti accesul?: Am mai spus-o, imi place de voi, am facut ceva activitate pe server in ultima perioada iar pe langa faptul caci cu functia acordata pot ajuta administratia serverului prin orice, imi pot face noi prieteni so, why not? 😄 "Ai citit regulamentul" ? : WEARE the best. Cu ce ai putea sa ajuti?: Pe langa faptul ca pot ajuta financiar la nevoie sunt des activ pe server si pot, eventual, prin propria experienta, indruma orice user. Si nu promit ca sunt cel care le rezolva pe toate insa promit ca pot incerca. Pe langa toate astea, pot acorda atentie si la partea internationala avand in vedere ca vorbesc si alte limbi inafara de romana si/sau engleza. ID unic: https://www.zinguard.net/user/623de0ebf351ea6eee037a75/info Ce propunere ai pentru teamspeak?: Intensificarea staff-ului pentru ca vorba merge mai departe, poate ajuta la populare pe langa faptul caci chiar este nevoie avand in vedere ca sunt aici pentru ca am primit mesaj de la Elite-Guard pe fapta asta. Transcrierea tuturor canalelor si descrierilor in limba engleza pentru a ne indruma spre un nivel international. Eventimente precum warnight-uri/warday-uri cu prize pool-uri bine gandite. Concursuri organizate care sa ajute strict la popularea serverului. Sunt multe de gandit si pus la punct pentru dezvoltare insa asta trebuie facuta cand suntem toti pe teamspeak pentru ca fiecare poate venii cu o idee geniala. Thanks.
  5. Am inregistrat si altele, o sa le postez curand.
  6. La per total de acord, este totusi o comunitate de gaming si ma zbat sa fie la 360 de grade. Ma rugasem de cineva sa faca ceva asemanator acum ceva timp insa n-am fost bagat in seama sau probabil parea nerelevant insa suntem multi care isi doresc sa impartaseasca asa momente. Am cateva clipuri din go care abea asteapta sa fie postate. Ai thumbs up de la mine.
  7. Pare ok iepurasul, sincer. El e prietenul ala de care avem nevoie dar pe care nu-l meritam.
  8. Salut, Nu, acolo gresisem eu ceva cand am facut titlul topicului, probabil de la copy-paste sau de la paranteze. Trebuie doar modificat acel titlu. ***O sa dau edit aici pentru a nu face dublu post. Daca tot e facut anumea topicul tin sa postez fiecare mica imperfectiune pe care o observ. Va da-ti seama singuri din imagine. (click) [la forumIcon_Redirect din globalstyle marin-left sa fie pe 10 in loc de -30.] - cel putin pe rezolutia mea. Rezultat (click) Ah, probabil sa fi fost pusa intentionat decentrata, in cazul asta mea culpa!
  9. Ti-as fi dat eu hide daca as fi avut acces 🙂 Tema a fost deja stabilita avand in vedere ca s-a facut acest topic, tocmai pentru raportarea bug-urilor de pe ea si ca a fost pusa pe default, ceea ce acum cateva zile, cand erau "alegerile" era alta. Si eu sunt de parere ca e un logo provizoriu si daca nu e, ar trebui, deoarece aceasta versiune permite ca fiecare user sa isi personalizeze aspectul pe forum, eu de exemplu, am ales bg-ul albastru de la csgo si subforumurile tot albastre, iar interfata acum arata cam asa. (click), practic, un pumn in ochi dupa parerea mea.
  10. @vKg Logo-ul forumului pe android nu e adaptativ. Click
  11. Numele tau : Alex Varsta : Doamne ajuta 23 Esti disponibil sa intri pe teamspeak3 [TS.GLOBALELITE.RO] ? : Sigur Alte precizari : Have fun 😆
×
×
  • Create New...