Jump to content

Our Partners
living the best life..

Sweet.

Members
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About Sweet.

  • Birthday 03.11.2001

Server Configurations

  • Server
    NORD

Recent Profile Visitors

366 profile views

Sweet.'s Achievements

Silver II

Silver II (6/23)

  • 1 An pe GLOBALELITE
  • First Post
  • Collaborator
  • One Month Later
  • Reacting Well

Recent Badges

16

Reputation

  1. Titlul checklistului va contine: "Checklist +numele watcherului" 1. Nume jucator verificat: 2. SteamID jucator: 3. Motivul verificarii jucatorului: 4: Rezultat verificare: 5: Dovada rezultatului:
  2. In acest topic au dreptul sa posteze doar liderii de proiect! 1. Nickname-ul watcherului: 2. Gradul actual al watcherului: 3. UP/DOWN: 4. Explicatie a alegerii facute:
  3. RESPINS! DEMO-URI NECONCLUDENTE! In primul demo nu se vede niciun jucator cu nick-ul FVA. Iar in al doilea este doar o runda de warm, din nou niciun jucator cu nick-ul FVA. Pe viitor te-as ruga cand mai faci cerere de verificare sa faci un demo concludent si care sa-ti apartina. De preferat sa stai la spectate, nu sa te joci si dupa sa-l cauti pe respectivul pentru ca asa nu are nici o noima si se pierd multe faze! Cerere refuzata, jucatorul in cauza este liber sa joace. Multumesc anticipat!🙂 TC!
  4. Acceptat! Te astept pe TeamSpeak pentru teste! TC!
  5. Acceptat! Cauta-ma pe teamspeak sa stabilim anumite aspecte! Te astept. TC!
  6. Numele tau: Leo Varsta: 21 Descrie-te in cateva cuvinte: Salut sunt Leo, am varsta de 21 de ani, o sotie si un copil de 3 anisori. Locuiesc in Belgia si lucrez ca si operator mecanic intr o fabrica 5 zile pe saptamana. Sunt sociabil, glumet si-mi place sa ajut lumea. Imi place pozitia mea de lider watcher dar vreau sa urc si mai sus de atat. Imi plac luptele, jocurile video si fotbalul. De ce doresti accesul?: Sa pot ajuta si indruma persoanele noi ce se inroleaza in aceasta frumoasa comunitate. "Ai citit regulamentul" ? : Doar Global Cu ce ai putea sa ajuti?: Avand o experienta in comunitatile de cs de 8 ani cred eu ca pot aduce multe beneficii si o pace si intelegere frumoasa pe server ul de teamspeak. ID unic: 3i4+3YKjLGhjDd+6L8y9G8bkcus= Ce propunere ai pentru teamspeak?: RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!
  7. Cei care vor sa se retraga sau vor lipsi din diverse motive, pentru o perioada mai lunga sau mai scurta, creati un reply dupa urmatorul model : Model Topic: "Cerere Retragere / Absenta Numele" Nick pe ts : Grad : Motivul cererii?(absenta/retragere): Perioada absentei: Motivul retragerii: Alte precizari:
  8. Model Topic: "Cerere Verificare Demo" Nickname jucător suspectat: SteamID Reclamatului: Link demo: Mărime demo (MB): Server (obligatoriu): Serverul folosește plugin de oprire a flash-urilor din partea coechipierilor?: Ați căutat în BLACKLIST jucătorul?: Alte detalii:
  9. Sweet.

    [OVERWATCH] Staff

    @Lukidush @Droghy @dC? @LrNNNrockSTAR @Anonime @Kalashnikov
  10. 1. Nick: [hLG] | Sweet .# 2. Varsta: 21 3. STEAM: ON 4. Te-ai conectat pe TeamSpeak? Da/Nu: Da 5. Pagina de facebook a server-ului [CLICK AICI] like si urmarire & review: Desigur
  11. Numele tau: Leo Varsta: 21 Descrie-te in cateva cuvinte: Salut sunt Leo, am varsta de 21 de ani, o sotie si un copil de 3 anisori. Locuiesc in Belgia si lucrez ca si curier 6 zile pe saptamana. Sunt sociabil, glumet si-mi place sa ajut lumea. Imi place pozitia me de watcher dar vreau sa urc si mai sus de atat. Imi plac luptele, jocurile video si fotbalul. De ce doresti accesul?: Sa pot ajuta si indruma persoanele noi ce se inroleaza in aceasta frumoasa comunitate. "Ai citit regulamentul" ? : Doar jumatate. Cu ce ai putea sa ajuti?: Avand o experienta in comunitatile de cs de 8 ani cred eu ca pot aduce multe beneficii si o pace si intelegere frumoasa pe server ul de teamspeak. ID unic: 3i4+3YKjLGhjDd+6L8y9G8bkcus= Ce propunere ai pentru teamspeak?: RESPECTA SI VEI FI RESPECTAT!
  12. Nick pe ts : *Sweet. Grad : Advanced Watchers/Moderator MIX-AREA Motivul absentarii: concediu in Romania Perioada absentarii: 17/07/22-22/08/22 Alte precizari: Sa ne reauzim cu bine!! Va pup si aveti grija de voi! 😘
  13. Nume: Leo Vârstă: 21 Experiență Counter-Strike 1.6 [Mică/Medie/Ridicată]: ridicata/13 ani petrcuti in acest joc, iar 5 ani de verificari Cât timp puteți aloca zilnic pentru a răspunde la verificări (teamspeak3): depinde de zilele saptamanii, muncesc si am si familie, dar pot aloca ceva timp zilnic pentru problemele dumneavoastra Link profil steam & SteamID: Steam Community :: >> Sweet.# / STEAM_0:0:453408823 Cuvântul cheie(obligatoriu): GLOBALELITE
×
×
  • Create New...