Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Știri auto] Noua Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra” în Norvegia


Shelby
 Share

Recommended Posts

297290l-1000x640-b-ceb9f87b.jpg.8c50e7f94c0c1704a2f7dee38612d941.jpg

Potrivit unei publicații norvegiene, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat titlul pentru „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”. În acest concurs, organizat de publicația scandinavă, au participat și alte modele electrice, dar și cu motoare termice.
Mai devreme în această toamnă, Tesla a dezvăluit noua versiune facelift pentru Model 3. Modelul electric al mărcii deținute de Elon Musk primește un design nou al părții frontale, un interior simplificat și două versiuni ale propulsoarelor. Versiunea Long Range oferă o autonomie de până la 678 de kilometri în regim WLTP.

Acum, la două luni de la prezentarea oficială, noul model a câștigat deja un premiu din partea unei publicații auto. Mai exact, Tesla Model 3 facelift este „cea mai bună mașină pe care o poți cumpăra”, un premiu acordat de publicația norvegiană Motor.no.
În cadrul acestui concurs organizat de jurnaliștii publicației au fost nominalizate 50 de mașini noi. Printre acestea se numără Tesla Model Y, BMW iX, Volkswagen ID.3, MG4, Peugeot e-2008 și Renault Megane E-Tech.
Jurnaliștii publicației norvegiene au apreciat în special calitatea îmbunătățită din habitaclu, dar și nivelul de antifonare mai bun față de versiunea precedentă a lui Model 3.

Cu toate acestea, jurnaliștii au mai notat și faptul că, deși mulți clienți sunt mulțumiți de noul model, există prea mulți posesori care nu sunt încântați de noua mașină, fără să precizeze exact motivele.
Alături de acest premiu, noua Tesla Model 3 facelift a câștigat și premiul pentru „cea mai bună mașină mică de familie”, în fața lui Volkswagen ID.3 și BMW i4 eDRIVE.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...