Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Știri IT] Sameday depășește așteptările de Black Friday 2023


Shelby
 Share

Recommended Posts

Sameday-BF-1_2023-700x443.png.f059385ed1c85b5d891ba99cc19ba545.png

În cadrul campaniei Black Friday din acest an, Sameday, compania de curierat cu servicii extinse în România, raportează rezultate semnificative, evidențiindu-și performanțele remarcabile. În perioada 10-22 noiembrie, Sameday a livrat peste 4,1 milioane de colete, cu un accent special pe îmbunătățirea experienței consumatorilor și tehnologie. Ziua cea mai aglomerată a fost pe 13 noiembrie, cu peste 550.000 de comenzi înregistrate de la magazinele online, reflectând cererea sporită în această perioadă.
Aceste realizări sunt rezultatul investițiilor semnificative în dezvoltarea tehnologică, creșterea capacității operaționale și extinderea internațională, inclusiv în Bulgaria și Ungaria. În total, compania a investit peste 120 de milioane de euro în aceste inițiative în ultimii ani, susținând astfel performanțele notabile înregistrate în cadrul campaniei de Black Friday.
Lucian Baltaru, CEO al Sameday Group, a subliniat importanța acestor rezultate, menționând: „Rezultatele din 2023 reconfirmă angajamentul nostru față de clienți, prin inovare și eficiență, oferind servicii de livrare de calitate într-un mediu comercial în continuă schimbare.”
În intervalul menționat, aproximativ 2,5 milioane de colete au fost livrate prin intermediul rețelei easybox, evidențiind o creștere de peste 30% față de aceeași perioadă a anului precedent. Sistemul easybox rămâne preferat de clienți datorită flexibilității, utilizării simple și proximității față de zonele de reședință.
În plus, Sameday a implementat măsuri suplimentare pentru a gestiona volumul crescut de comenzi, inclusiv creșterea personalului din depozite cu 45%, adăugarea de curieri cu aproximativ 22%, și mărirea flotei de camioane pentru transportul coletelor în țară.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...