Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Turism] Targul de Crăciun din Sibiu. Ce nu trebuie să ratezi la spectaculosul târg: de la program la atracții


Shelby
 Share

Recommended Posts

62405794.thumb.jpg.b2f1f33f396f44e7419404cc5dd559f7.jpg

Târgul este deschis de luni până vineri, orele 11:00- 22:00, iar în weekend acesta se va deschide cu o oră mai devreme, adică la 10:00, și se va închide la 11:00.

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din România, evenimentul din Sibiu este de neratat în fiecare an, iar ediția din 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize. Timp de câteva săptămâni, începând pe 17 noiembrie, această ediție aduce cu sine o serie de noutăți și momente speciale care promit să creeze o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Printre atracțiile principale se numără proiecțiile spectaculoase care transformă fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transpunând centrul orașului într-un loc de basm.

Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care aduc magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod unic. Pe toată durata târgului, vizitatorii se pot bucura de o selecție excepțională de expozanți și căsuțe care oferă cele mai frumoase cadouri și produse de sezon.

De la suveniruri artizanale la delicii culinare, târgul este locul perfect pentru a începe cumpărăturile de Crăciun și pentru a descoperi lucruri speciale pentru cei dragi. În plus, evenimentele speciale și activitățile pentru copii vor face ca această ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu să fie un loc ideal pentru petrecerea timpului liber în perioada sărbătorilor.

Atelierul lui Moș Crăciun va fi o destinație minunată pentru copii, oferindu-le o experiență unică și memorabilă, unde vor învăța noi abilități, se vor distra și își vor crea amintiri de neuitat. Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment pentru toată lumea, indiferent de vârstă sau buget.

Vizitatorii vor găsi cu siguranță ceva pe placul lor, fie că sunt în căutarea unui cadou pentru cei dragi, fie că vor doar să se bucure de atmosferă și să se distreze.

Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă și va continua să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează, conform Targuldecraciun.ro.

Istoria Târgului de Crăciun din Sibiu

Târgul de Crăciun din Sibiu este un eveniment cultural inițiat de Biroul Atașatului Social al Ambasadei Austriei în România, dr. h. c. Barbara Schöfnagel, în parteneriat cu municipalitatea sibiană.

Deschi prima dată în 2007, în anul în care Sibiul a fost Capitală Culturală Europeană, Târgul de Crăciun a devenit cunoscut în întreaga țară datorită amploarei și tradiției create.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...