Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Stiri Sport] Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo: "Nu sunt magician, dar voi da totul pentru salvarea de la retrogradare"


Shelby
 Share

Recommended Posts

zeljko-kopic_size6.thumb.jpg.19963a04c2dd1d0b5d12123315f37463.jpg

 Zeljko Kopic a fost prezent la prima conferință de presă de la Dinamo alături de președintele Andrei Nicolescu. Fostul tehnician de la Dinamo Zagreb sau Hajduk Split a explicat de ce a ales să semneze cu penultima clasată din România și s-a arătat foarte încrezător în șansele sale de a salva echipa de la retrogradare.
Zeljko Kopic, prezentat la Dinamo: "Nu sunt magician, dar voi da totul pentru salvarea de la retrogradare"
 Kopic anunță că va aduce o singură persoană nouă în staff-ul său, iar în privința transferurilor se va hotărî după meciurile din decembrie ale lui Dinamo.
"Despre fotbalul românesc și campionat? Am urmărit câteva meciuri în perioada recentă. Știu ce înseamnă Dinamo pentru toată țara, dar clubul suferă acum și trebuie să schimbăm lucrurile. Am urmărit câteva meciuri ale echipei, dar altceva e când ești aici și stai cu jucătorii. Voi avea timp să stau cu ei și să îmi fac o opinie.
De ce am venit la Dinamo? Pentru orice antrenor este un privilegiu să antrenezi un mare club din România, așa cu este Dinamo.
 Salvarea de la retrogradare? Am mai fost în câteva situații ca aceasta. Cu Pafos, în Cipru, a fost la fel. Alături de jucători și toți ceilalți am dus echipa la mijlocul clasamentului. La fel putem face și aici, la Dinamo.
Când am fost la Hajduk am jucat contra lui FCSB. Văd că aveți stadioane noi, fotbal bun. Tot ce am văzut aici este pozitiv.
Dacă am vorbit cu Burcă? Nu, nu încă. Am ajuns ieri, însă voi încerca să iau legătura cu el. Respect toate eforturile celor de aici. Știu că este o situație dificilă. Fostul antrenor și fostul staff au tot respectul meu. Nu am vorbit cu Steliano Filip. Până aseară nu apăruse nimic în presă. Am primit câteva mesaje de la jucători după și pot să simt ce înseamnă Dinamo pentru oameni.
Câte puncte vreau în ultimele 4 meciuri din 2023? Cât mai multe posibile. Trebuie să văd situația din vestiar. Mă aștept de la jucători să dea totul. Nu am foarte mult timp pentru partea tactică, dar trebuie să ieșim din această situație. Nu e confortabil să ai 11 meciuri fără victorie. Cel mai important e să avem puterea mentală de a schimba lucrurile în bine.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...