Jump to content

Our Partners
living the best life..

(Știri IT) Motorola și Pantone anunță smartphone-uri vibrante în culoarea anului 2024 – PANTONE 13-1023 Peach Fuzz


Shelby
 Share

Recommended Posts

Peach-Fuzz-COY-KVs_jpg-1-700x467.jpg.52e5e6ccd64deed42ac509b84d4714db.jpg

Motorola și Pantone au surprins lumea tehnologiei pentru al doilea an consecutiv prin colaborarea lor exclusivă pentru a aduce pe piață două smartphone-uri în culoarea anului 2024, și anume PANTONE 13-1023 Peach Fuzz.
Telefoanele alese pentru a purta această nuanță captivantă sunt razr 40 ultra și edge 40 neo, iar acestea vor fi disponibile pentru precomandă la eMAG spre finalul lunii decembrie, cu livrare după sărbătorile de Crăciun.
Culoarea Pantone a anului este mai mult decât o simplă alegere estetică; este o declarație simbolică care reflectă natura umană și invită la conexiuni mai profunde și semnificative într-o eră a tehnologiei în continuă evoluție. PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, cu o textură catifelată și nuanțe delicate de piersică, aduce un aer cald și familiar în lumea rece a dispozitivelor digitale.
Motorola a ales cu grijă dispozitivele razr 40 ultra și edge 40 neo pentru a îmbrățișa această nuanță vibrantă. Razr 40 ultra, construit pentru conexiune și colaborare, se distinge prin designul emblematic, în timp ce edge 40 neo plasează culoarea în centrul său, cu o nuanță Peach Fuzz care se integrează perfect în finisajul din piele vegană.
Aceste smartphone-uri nu sunt doar despre estetică, ci și despre funcționalitate. Motorola aduce în prim-plan cele mai recente funcții software, inclusiv Moto Unplugged și Family Space, care încurajează utilizatorii să găsească echilibrul între conectivitate și odihnă.
Cu această lansare inovatoare, Motorola și Pantone continuă să arate că tehnologia și estetica pot merge mână în mână, aducând o explozie de culoare și expresivitate în lumea dispozitivelor mobile. Razr 40 ultra și edge 40 neo reprezintă o evoluție în modul în care privim tehnologia, aducând în prim-plan nu doar utilitatea, ci și frumusețea în palmă

 

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...