Jump to content

Our Partners
living the best life..

Reclamatie sTaR Demonn


Tweeko
 Share

Recommended Posts

 Your Nick:Tweeko
★ Admin/Player Name:sTaR Demonn
★ Reason:*Mort* [NO1-AWP] Tweeko : date drk cu saritura ta

[MUTE] sTaR Demonn mute Tweeko for 5minu. with reas. limbaj

*Mort* [STEAM]  Juliennn : jettt
★ Proof(SS/DEMO)
★ Map:De_dust2 
★ Date/Time22:50 / 21/12/2023

Adminul Demon mi-a dat mute 5 minute pentru un simplu te drk adica , eu cu julien ne luam  in polare si ne mai aruncam cate o  mica jignire "JET, TE DRK , SEZI" etc. Daca el nu a luat mute si eu am luat e clar ca are ceva personal cu mine. + De asta inca ceva.

Mort RoboCOP : ia joaca ma singur  tu demon bulangiu de copil malahist

sTaR Demonn :  banned IP 86.124.200.252. Reason: pa. Ban Length: Permanent Ban

Pentru o simpla jignire a dat ban unui jucator permanent nici macar mute, nici macar ban 2 ore. Inteleg ca seara nu sunt playeri on dar nici sa iti faci de cap ca admin. 

WhatsApp Image 2023-12-21 at 22.49.00_990782f7.jpg

Link to comment
Share on other sites

Nu am nimic personal cu tine

1. Ai recunoscut ca ai jignit, m-ai jignit si pe mine azi, ne-ai facut pe noi "frustrati" ca esti tu prea bun si avem ceva cu tine si comentezi la oricine 

2. S-au mai dat azi doua banuri pe aceeasi tema cum a fost cu acel jucator

3. Intreaba pe cine vrei tu sa vezi daca imi fac de cap sau nu, stau zilnic pe server si vezi ce iti zic altii

  • Haha 1
Link to comment
Share on other sites

Și aici tu ți-ai căutat atenție cu mine . Eu vorbeam cu hents și tu te-ai băgat în seamă ca să mă provoci să te jignesc , se vede clar din ss ce ai trimis ca mă provoci , și maxim ce ți-am spus ca ești frustrat și asta nu e o jignire oricine e frustrat câteodată chiar și eu chiar oricare 😘 data viitoare te rog frumos lasă-mă să joc liniștit și nu îți mai căuta băgare de seamă cu mine sau să mă provoci să te jignesc să ai motive. 

Link to comment
Share on other sites

Ai zis "imi zice mie el ca eu am nevoie de ajutor ca eu is bun ce iq are" in mod indirect m-ai facut prost. Asta nu e jignire? Pana acum te-ai contrazis singur ba ca nu ai jignit, ba ca ai jignit

Te-am provocat cu o intrebare? Si chiar daca te-as fi provocat puteai sa nu raspunzi, dar nu tie iti place sa vorbesti, multi se plang de tine

 

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nu conteaza cine esti sau de cat timp joci pe server . suntem o comunitate toti si trebuie sa ne respectam  , daca jignesti primesti gag 5 minute , daca exagerezi si continui cu jignirile la alti jucatori sau la oricare admin risti ban 2 ore sau chiar ban permanent !

Link to comment
Share on other sites

Singura fraza pe care ti am adresat-o a fost "faci arogante?" Tocmai in urma unei discutii pe care o aveai cu un admin, in conditiile in care aveai cerere de admin. Acum ce vrei sa demonstrezi? Ca esti frustrat? Ca esti superior? Ca esti un admin fara egal?

Ps: intr un print scrie ca ai vorbit cu Razvan sa inchida cererea ca suntem frustrati. Asa pare? Eu cred ca e tocmai invers, tu faci lucrurile astea din frustrare!

Salut!

Link to comment
Share on other sites

Buna, reclamatia e pe alt motiv, nu pentru cererea lui de admin. Nu o mai lungiti , mai tarziu va rezolva Razvan intrun mod sau altul. 

banner.jpg

FONDATOR : @simo pam pam MODUL :CLASIC | IP :188.212.100.158:27015 | DNS : CS.GLOBALELITE.RO | STATUS :  Nk7bz7d.gif

XBjGCmU.gif

Link to comment
Share on other sites

Banul acelui player a fost permanent pentru o simpla jignire . Și nu cred ca e corect dacă îți permiți cu cineva o simpla jignire sa iei mute am văzut cum se jignesc unii admini între ei vezi doamne ca își permit și nu să întâmplat nimic .

Link to comment
Share on other sites

Mouse, atitudinea mea nu e una bună pe srv ? Da ce vă fac vere ? Vă înjur de morți vă bag … în gură ce vă fac ? Ca mă joc și îmi văd de treaba ? Și mai arunc câteodată o vrăjeala ca îs bun și ca sunt unii slabi ? Nu vreți frate să vă facem statuie voi adminii ? Din moment ce nu am treabă cu voi nu îmi caut vorbe cu voi nu îmi caut băgări de seamă doar din cauză ca joc bine voi aveți ceva cu mine cam asta observ 😂 să mă bată mama dacă am mai văzut așa ceva 

Link to comment
Share on other sites

@simo pam pam care este motivul reclamatiei de fapt? Ca el a primit gag 5 minute pt ca a injurat sau pentru ca ala a primit ban permanent? Da cine e el, vreun justitiar? Daca cel care a luat ban se considera nedreptatit facea reclamatie.

Altfel nu vad rostul acestei reclamatii, a primit gag pe drept

Link to comment
Share on other sites

Dacă eu am primit gag din cauza la jignirea “ te drk “ julienn de ce nu a primit gag la jignirea “ jet “ 

cum am specificat eu cu julienn ne-am permis i mica jignire așa cum vă permiteți și voi adminii și voi aveți voie .

Link to comment
Share on other sites

  • Administrators

Nu am nimic de făcut aici, dar aș dori să-mi adaug cuvântul. Tweeko, după cum am văzut din capturi de ecran și pe tot parcursul mixurilor pe care le-am jucat împotriva ta, ești atât de mândru de felul în care joci, într-un mod arogant care îi înnebunește pe alți jucători, provocând o problemă cu Demon și numindu-l prost. indirect nu este ok, nu? Dați dovadă de respect, așa cum au spus ei, suntem o comunitate, chiar dacă demonul a făcut o greșeală de a nu-l călca pe celălalt jucător julien sau de a interzice definitiv roboCOP, asta nu înseamnă că aveți voie să faceți același lucru și să-l insultați crezând că va scăpa din aceste două motive ( julien și robocop ), greșelile lui Demon sunt cu razvan, el se va ocupa de ele, toți am făcut greșeli chiar și eu, dar am învățat de la ele, dar în cazul tău, ai venit doar pentru o săptămână sau 2, și toată lumea te urăște dintr-o dată, din cauza aroganței tale, nu avem nevoie de astfel de oameni cu noi aici, ori de câte ori te văd la mix, plec și nu joc pentru că știu că dacă aș face-o, vei fii interzis pentru asta. Păstrează-l decent, mai bine pentru tine și mai bine pentru noi.

ICH BIN EINFACH LOYAL

Link to comment
Share on other sites

Facem spam, dar trebuie..

Nu pare ca ai inteles. Si reflex si eu si mouse incercam sa spunem ca esti prea plin de tine pe sv, nu ti a zis nimeni sa pleci! Incercam sa iti explicam ca nu ai atitudinea potrivita!

Link to comment
Share on other sites

  • vKg locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...