Jump to content

Our Partners
living the best life..

Opera lansează un browser bazat pe Web3 care se axează pe Crypto


Akze
 Share

Recommended Posts

Opera a lansat în cursul zilei de miercuri un nou tip de browser care se deosebește de programul convențional al companiei prin faptul că este dedicat utilizatorilor de criptomonede. Disponibil inițial în versiune beta, software-ul aduce mai multe funcții pentru pasionații de monedă digitală.

iXvEhDo.thumb.png.94346bf4ad53758101a23da66559e0f3.png

Unul dintre instrumentele integrate în Opera Crypto Browser este portofelul cripto nativ, care vă permite să accesați și să vă gestionați banii digitali fără a fi nevoie să instalați extensii suplimentare. Instrumentul este compatibil cu mai multe blockchain-uri, inclusiv rețelele Bitcoin, Ethereum, Celo sau Nervos.

Cu un portofoliu integrat în browser, utilizatorul poate să cumpere și să vândă criptomonede, să își verifice soldul actualizat al contului și să trimită active către terți. Tranzacțiile efectuate prin intermediul acestuia se fac pe un clipboard securizat, ceea ce împiedică colectarea datelor de către alte aplicații, susțin dezvoltatorii.

Browserul dedicat pentru criptomonede de la Opera e bazat pe conceptul Web3, internetul descentralizat pe blockchain, oferind o confidențialitate mai mare și ușurință în utilizare. Acest sistem avansat de criptare vă permite să accesați GameFi, de unde puteți câștiga bani în timp ce jucați, precum și să explorați metaversul.

Disponibil pentru diferite platforme

Fila numită „Crypto Corner” este un alt punct culminant al browser-ului. Acolo veti putea afla cele mai recente știri legate de universul blockchain, verifica prețurile și taxele, aspectele importante ale pieței, programul evenimentelor din industrie, NFT-uri și multe altele, inclusiv text, podcast și conținuturi video.

Opera Crypto Browser este disponibil în versiune beta pentru AndroidWindows și Mac, în timp ce ediția iOS este de așteptat să fie lansată în curând, potrivit companiei. Pentru a descărca, trebuie doar să accesați pagina Opera și să alegeți platforma dorită.

Deoarece este o versiune de testare, este important de subliniat că programul este supus bug-urilor și instabilităților.

 

Link to comment
Share on other sites

  • hevvo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...