Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Propunere] Traducere Forum Engleza


zditc
 Share

Recommended Posts

 

Nume: zditc

Cum o sa ajute propunerea ta?:  Sa ajungem la un pubic mai ampliu de utiizatori. De exemplu, pe serverele de Counter-Strike se joaca multi jucatori internationali, am putea, desi asta

depinde de fiecare manager, face un regulament in Engleza, sa nu trebuiasca ca alti useri din afara sa foloseasca Translate. Inclusiv pe TS, sunt multi din Brazil, Rusia, etc, am putea traduce o parte a forumului pentru a ajunge, cum am spus, la un "public" mai mare, nu doar national, ci si din strainatate. Daca este necesar, imi dati un fisier Notepad sau imi spuneti ce trebuie tradus si daca este acceptat va fac Traducerea, am un nivel C1 de Engleza, deci experienta nu e problema.

Propunere: Traducerea partiala a forumului in Engleza

Cateva detalii: Mai sus

Poza(daca e cazul):

  •  
Link to comment
Share on other sites

Salut

  • propuneri care nu necesită topicuri , pentru că ar fii nevoie să fie deja implementate în platforma de pe forum , nu era mai simplu să dai mesaj unui fondator să facă chestia asta? pentru că era deja necesară ?

Detașamentul de Operațiuni Speciale „Azov

____.gif

Romanian Flag on GIFs - 22 Animated Images of Waving Flags

Link to comment
Share on other sites

Salut, dupa parerea mea chesti asta nu trebuie sa inpunem  un fondator sa puna in engleza reg pentru ca el trebuie sa fie constient ca nu doar romani se joaca 1.6 🙂

Sunt intre pro si contra!

Link to comment
Share on other sites

  • Founders

Eu zic ca nu e cazul sa facem treaba asta, niciodata nu am suportat comunitatile RO care au descrierile in engleza, de ce? Ti se pare ca daca tu joci pe un server strain iti traduce cineva ceva? E ok asa, ne axam pe romani in mare parte..

  • Love 1

b_460x42_C000000-454545-393737-0084FF-B2

Link to comment
Share on other sites

Pe teamspeak nu pot zice, că sunt destui de multi străini care intră, dar din acele persoane nu ajunge aproape nici unul pe forum. Eu unul zic că nu are rost sa ne complicăm. Contra.

sunt prost

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...