Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Sport] Jucătorul de la Real Madrid care refuză prelungirea contractului.


neestQQ
 Share

Recommended Posts

MCZoPTYzNiZoYXNoPWM2M2I5NDUxMjllMzM4NDY3

Jucătorul de la Real Madrid care refuză prelungirea contractului.

Real Madrid vrea să-și asigure încă de pe acum semnătura anumitor jucători, motiv pentru care a demarat negocierile și pentru prelungirea contractelor fotbaliștilor care se află în prezent în lot. Nacho Fernandez (32 de ani) este unul dintre fotbaliștii care mai au contract cu Real Madrid până la finalul sezonului actual, dar gruparea blanco își dorește să ajungă la o nouă înțelegere cu fundașul spaniol.

Nacho Fernandez refuză prelungirea contractului cu Real Madrid.

Nacho Fernandez are în actualul contract opțiunea de a-și prelungi înțelegera cu încă un sezon, dar nu a apelat la această clauză. Fundașul spaniol este nemulțumit de faptul că în ultima vreme nu a mai fost folosit la fel ca în sezoanele precedente, iar în prezent refuză o prelungire a contractului cu Real Madrid, notează Marca.

Ibericii mai anunță că nu este exlus ca Nacho Fernandez să se răzgândească în perioada următoare și să revină asupra deciziei, însă cest lucru depinde de jumătatea a doua a sezonului, dacă antrenorul Carlo Ancelotti va apela mai mult la serviciile sale. De la venirea lui Antonio Rudiger la Real Madrid, Nacho Fernandez nu a mai prins la fel de multe meciuri în tricoul lui Real Madrid ca în sezoanele precedente.

sursa: click.

Link to comment
Share on other sites

  • z1nnyo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...