Jump to content

Our Partners
living the best life..

(Stire despre Lume) Jennifer Aniston rupe tăcerea după moartea lui Matthew Perry. Mesajul transmis de actriță pe rețelele de socializare


Shelby
 Share

Recommended Posts

aD1jZmU0YjBhMzU0ODU2NTY2ZTNhZTJjYzBiMWI3MGI2OQ.thumb.jpg.5c351c4dbf65fdcdb68a1f7142bae344.jpg

Actrița, în vârstă de 54 de ani, s-a alăturat celorlalți colegi ai săi și a rupt tăcerea pe rețelele de socializare cu privire la moartea lui Matthew Perry, scrie The Sun.

Miercuri, actrița a postat pe profilul ei de Instagram o fotografie de pe platoul de filmare al serialului Friends, alături de un schimb de mesaje text între cei doi. n timp ce funeraliile se apropiau de final, a fost difuzată o interpretare a piesei Don’t Give Up a lui Peter Gabriel, care include versurile: „Nu mai există luptă sau așa se pare, Sunt un om ale cărui vise au fost părăsite de toți, Mi-am schimbat fața, mi-am schimbat numele, Dar nimeni nu te vrea când pierzi”.

În mod sfâșietor, cântecul conține și versurile: „Nu renunța, pentru că ai prieteni, Nu renunța, nu ești singur, Nu renunța, nu ai de ce să-ți fie rușine, Nu renunța, încă ne ai pe noi”. Melodia, scrisă de fostul solist al trupei Genesis, Gabriel, o are în distribuție și pe cântăreața britanică Kate Bush.

Perry, care a vorbit deschis despre lupta sa de o viață cu dependența de alcool și droguri, a fost găsit mort într-o cadă cu hidromasaj din casa sa din Los Angeles, sâmbăta trecută. Apropiații săi au declarat că era treaz și se simțea bine cu puțin timp înainte de deces.

 

Edited by Shelby

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...