Jump to content

Our Partners
living the best life..

(Sport) Ce a scris presa din Norvegia, după ce România ”l-a lăsat acasă” pe Erling Haaland


Shelby
 Share

Recommended Posts

aD02MzYmaGFzaD02Y2RlNTlkM2JjOTVhYzMwZjYxZTAzNjViNGMyY2JhYw.thumb.thumb.jpg.baf29087e05748faa6e2281b3aa71fee.jpg

Naționala României se află pe primul loc în clasamentul grupei I și poate termina preliminariile în fotoliul de lider, dacă nu pierde în ultima etapă pe teren propriu în fața Elveției.

Presa din Norvegia, după Israel - România: ”Visul a fost spulberat”
Norvegia a ratat calificarea la EURO, însă a sperat să prindă barajul din Liga Națiunilor. Echipa lui Erling Haaland ar fi ajuns acolo dacă Israel ar fi învins România și ar fi mers la turneul final. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar atacantul de la Manchester City și colegii săi de la națională vor privi Campionatul European din Germania la TV.

Presa de la Oslo a reacționat, după meciul României: ”Visul Norvegiei a fost spulberat. Acum este clar: Campionatul European din 2024 va fi fără Norvegia. S-a întâmplat după ce Israelul a pierdut sâmbătă cu 1-2 în fața României în preliminarii.

Lucrurile arătau strălucitor după ce Israelul a avut un început de vis și Zahavi a deschis scorul. Dar bucuria a fost de scurtă durată. Nu multe minute mai târziu, România a egalat prin George Pușcaș.
A fost și mai rău pentru Israel și Norvegia, când România a preluat conducerea în repriza a doua. Ianis Hagi a fost bun și precis și a făcut 2-1 cu un șut din careu.

Acest rezultat a fost o veste foarte proastă pentru Norvegia. Speram că Israelul și Elveția să se califice la CE, iar România, nu. În clasamentul din Liga Națiunilor, Norvegia era în spatele Israelului și Elveției, dar înaintea României”, au scris jurnaliștii de la dagbladet.no.

În ultimul meci din grupa A, Norvegia a remizat în Scoția, scor 3-3. Nordicii au încheiat preliminariile pe locul 3, cu 11 puncte, în urma Spaniei, 21 de puncte, și Scoției, 17 puncte.

Edited by Shelby

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby changed the title to (Sport) Ce a scris presa din Norvegia, după ce România ”l-a lăsat acasă” pe Erling Haaland
  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...