Jump to content

Our Partners
living the best life..

(Stiri Auto) Noul Hyundai Tucson facelift: interior nou cu mai multe butoane fizice


Shelby
 Share

Recommended Posts

498514l-1000x640-b-62c3f4c1.jpg.502c5fe926b6d748e52c1603a7c5a6dc.jpg

Hyundai a dezvăluit oficial noul Tucson facelift pentru piața europeană. Noul model aduce noutăți vizuale la exterior, iar habitaclul primește acum mai multe butoane fizice față de versiunea precedentă.
A patra generație Hyundai Tucson tocmai a primit un facelift. Noua actualizare constă într-un exterior ușor revizuit și un interior care include acum mai multe butoane fizice față de modelul anterior. Noul Hyundai Tucson facelift va debuta pe piața europeană la începutul lui 2024.

La exterior, noul Tucson facelift primește o grilă redesenată, jante cu un design nou, dar și praguri laterale mai late. Însă, cele mai mari schimbări se află în habitaclu, acolo unde bordul este complet redesenat față de modelul de până acum. Astfel, avem aici două ecrane de 12.3 inch pentru sistemul multimedia și pentru instrumentarul digital, care sunt acum unite.
De asemenea, Tucson facelift primește un volan nou, care include și o siglă nouă în centru cu 4 puncte. Acesta este codul Morse pentru litera H. O noutate care va mulțumi clienții noului model este prezența mai multor butoane fizice, în special pentru reglarea climei. Aici avem acum și butoane rotative pentru reglarea temperaturii, a volumului radio și a altor funcții ale mașinii.
Inclusiv aeratoarele sunt redesenate, ele fiind acum mai subțiri și mai lungi față de până acum.
 Mai mult, maneta schimbătorului de viteze este acum montată în zona volanului, lucru care duce la mai mult spațiu liber în zona consolei centrale. Datorită spațiului mai mare, aici este prezentă o tavă de încărcare wireless pentru telefon. Și aici mai sunt prezente butoane fizice, alături de două suporturi de pahare.
Deocamdată, Hyundai nu a dezvăluit nicio informație tehnică despre noul model. Așa cum spuneam mai devreme, lansarea pe piață a noului Tucson facelift va avea loc la începutul lui 2024.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...