Jump to content

Our Partners
living the best life..

[Știri lume] Ucraina a transformat un tun antiaerian sovietic într-o armă terestră mortală, care poate ucide zeci de ruși simultan


Shelby
 Share

Recommended Posts

62405877.thumb.jpg.bcc823ea34a834d9003f72674753e492.jpg

Conform informațiilor citate, unitatea a petrecut trei luni demontând tunurile și reconstruindu-le pe o platformă mobilă.
Arma rezultată poate lovi ținte răspândite până la 328 de metri și poate ucide zeci de soldați cu o singură lovitură, se arată în raport.

Evgheni Iitvin, un sergent din unitate, a declarat pentru Beast că, în doar trei zile, unul dintre tunuri a "distrus deja 1.000" de soldați ruși. KS-19 a fost introdus pentru prima dată în 1947, la câțiva ani după încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.
În ciuda faptului că aliații occidentali ai Ucrainei i-au furnizat arme și muniții, multe dintre armele folosite de Ucraina împotriva Rusiei sunt relicve din Uniunea Sovietică.
Brigada 241 a primit patru KS-19 în martie, arată publicația online Daily Beast.
De asemenea, acestea sunt echipate cu tablete electronice, care costă 8.000 de dolari. Tabletele funcționează cu un dronă și un operator, pentru a urmări și a viza forțele ruse, se arată în raport.
Iitvin a declarat pentru Daily că proiectul a implicat, de asemenea, achiziționarea a patru camioane. Banii au provenit chiar de la soldații ucraineni, donatori și prieteni, se arată în raport.

Iitvin a mai spus că guvernul Ucrainei nu își poate permite să ofere unităților individuale sume atât de mari de bani pentru proiecte.
Ucraina s-a implicat tot mai mult în producția proprie de rachete, drone și muniții, pe măsură ce aliații săi occidentali au amânat furnizarea unor arme. De asemenea, încearcă să-și intensifice propria producție de rachete, drone și muniții.

Iitvin a declarat pentru Beast că "dacă Biden ar furniza arme, nu mi-ar mai trebui aceste tunuri."
Soldații ucraineni au trebuit să se bazeze pe finanțarea colectivă pentru a obține drone, ochelari de vedere pe timp de noapte, materiale medicale și alte articole, despre care spun că sunt critice pentru efortul de război.

peaky-blinders-saison-6-le-showrunner-evoque-labsence-de-tommy.thumb.jpg.4833d53c80e654889f592944fd3714f1.jpg

[ x ] Those of you who are last will soon be first. And those of you who are oppressed will rise up. [ x ]

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Shelby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...