Jump to content

Our Partners
living the best life..

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11.05.2022 in all areas

  1. 2 points
  2. Numele tau: ZeeK Numele celui caruia ii daruiesti imaginea: Comunitate ( @vKg , @ForWWarD , @K3roS3x @Tomo) Imaginea: x x x x
    1 point
  3. 1 point
  4. Foarte frumoase, o sa aleg unul si o sa il pun 😄 Multumim!
    1 point
  5. Rezolvat, daca mai doriti ceva lasati un reply aici.
    1 point
  6. https://www.4tuning.ro/masini-noi/cea-mai-noua-masina-de-la-kia-e-diferita-de-tot-ce-ofera-sud-coreenii-acum-pe-piata-48769.html Nota de plata nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, dar primele exemplare vor ajunge pe strazi in perioada urmatoare de timp. Kia continua seria lansarilor neobisnuite, sud-coreenii prezentand publicului larg - cu numai cateva zile in urma, varianta imbunatatita a actualului Soul. Disponibila la vanzare din vara acestui an - la un pret complet necunoscut, respectiva versiune se bucura de un nou spoiler fata, multiple modificari fiind insa operate si in partea din spate a caroseriei, dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa. Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua - printre altele, cu cate optiuni proaspete la nivel de culori si jante, pe cand interiorul scoate la iveala si un volan redesenat subtil, plus instrumente de bord digitale. Aceeasi varianta imbunatatita a nonconformistei masini oferite de sud-coreenii de la Kia sub denumirea de Soul se mai bucura - in standard sau optional, de la caz la caz, si de blocuri optice cu tehnologie LED. Respectiva versiune a mai pregatit - asa cum se mentioneaza intr-un comunicat oficial de presa, un display central de 10.25 inch, scaune incaltire, lumini ambientale, instalatie audio Harman Kardon etc. Sub capota, clientii vor avea parte de o singura motorizare - cu propulsia urmand a fi asigurata de un benzinar aspirat in patru cilindri, cu capacitatea de doi litri, egal cu un total 147 CP, livrat rotilor prin intermediul unei cutii automate de tip CVT.
    1 point
  7. https://www.4tuning.ro/masini-noi/masina-de-care-lumea-a-uitat-ca-mai-exista-mercedes-anunta-lansarea-unei-noi-editii-speciale-48742.html Disponibila deja la vanzare - dupa cate se precizeaza intr-un comunicat oficial de presa, aceasta a renuntat la marea majoritate a elementelor cromate in favoarea unora finisate in negru. Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de sase ani si trecuta de curand - in 2020, printr-un binemeritat facelift, actuala generatie a masinii oferite de Mercedes sub numele de E-Class isi intampina clientii, zilele acestea, in numeroase versiuni si configuratii. Printre optiunile puse la dispozitia cumparatorilor se regasesc - extrem de surprinzator, tinand cont de cerintele actuale ale pietei, si doua variante cu cate doua portiere in dotare, despre setul format din savorile Coupe si Cabriolet fiind vorba, daca mai trebuia cumva mentionat, si pe parcursul urmatoarelor randuri. Intrata intr-un con de umbra, respectiva pereche a primit o noua editie speciala, cu aroma comercializata sub indicativul Night remarcandu-se - asa cum o sugereaza si denumirea sa, prin diferite piese exterioare si interioare de negru, unele inlocuind detaliile cu finisare cromata caracteristice retetei standard, precum insertiile de la nivelul grilei radiatorului sau tips-urile evacuarii. Seria vestilor mai mult sau mai putin bune - in functie de unghiul din care priveste fiecare persoana in parte, continua cu o tapiterie realizata, conform comunicatului oficial de presa, dintr-o combinatie de microfibra Dinamica si piele artificiala Artico, aceasta din urma regasindu-se si la nivelul panoului de bord. Din meniu nu lipsesc nici ornamentele din aluminiu, insertiile de lemn de frasin, pragurile iluminate sau, extrem de important de adaugat, scaunele pentru sofer si pasagerul din dreapta cu incalzire, ce transforma delicatesele germane intr-un deliciu de privit si de folosit.
    1 point
  8. https://www.4tuning.ro/vanzari-economie/toata-lumea-se-inghesuie-sa-o-cumpere-dacia-anunta-ca-a-vandut-deja-5-000-de-masini-doar-in-romania-48762.html Sub capota, propulsia este asigurata de un motor cu numai 44 de cai. Un client din Bucuresti a devenit posesorul celui de-al 5.000-lea vehicul Dacia Spring vandut pe piata din Romania. Autoturismul, de culoare Lightning Silver, a fost achizitionat prin intermediul programului de reinnoire a parcului auto national, Rabla Plus. Inca de la lansarea sa comerciala, Dacia Spring s-a impus ca lider detasat al pietei vehiculelor electrice din Romania, ajungand sa detina aproape un sfert din vanzarile acestui segment. 85% din clientii modelului au comandat ambele sisteme de alimentare disponibile optional: cablul de 10A si sistemul de incarcare rapida la borna de curent continuu. La nivel european, la sfarsitul lunii martie se aflau deja in circulatie aproape 40.000 de vehicule Dacia Spring. Cele mai multe dintre acestea fusesera inmatriculate in Franta (peste 18.000 de unitati), Italia (6.700 de unitati) si Germania (5.100 de unitati).
    1 point
  9. https://www.4tuning.ro/poze-si-filme-spion/noul-porsche-panamera-surprins-pentru-prima-oara-in-teste-super-sedanul-germanilor-a-fost-fotografiat-cu-trei-ecrane-uriase-in-bord-48767.html Debutul oficial al respectivului automobil ar putea avea loc pe parcursul anului urmator, conform ultimelor zvonuri si speculatii. Prezentat publicului larg in prima parte a verii lui 2016, actualul Porsche Panamera se apropie incet, dar sigur de finalul glorioasei sale cariere. Inainte insa de a parasi definitiv linia de asamblare, super-sedanul germanilor va primi un nou facelift - asa cum o demonstreaza si aceste fotografii spion. Surprins, de curand, in teste, viitorul model pare sa ascunda - de privirile insistente ale curiosilor, nenumarate elemente proaspete, camuflajul aplicat caroseriei lasand impresia ca atat spoilerele fata si spate, cat si anumite detalii laterale sau blocurile optice, indiferent ca-i vorba despre faruri sau stopuri, vor arata diferit. Asteptat sa isi faca aparitia in showroom-uri, la vanzare, pe parcursul anului viitor - in 2023, urmatorul Porsche Panamera promite sa ofere cateva noutati si la nivel de cabina, acolo unde aceste fotografii spion scot la iveala o plansa de bord familiara. Cu trei display-uri color, de dimensiuni generoase. Momentan, informatiile cu privire la gama de motorizari nu raman decat un mare mister si o necunoscuta de proportii, insa propulsia super-sedanului germanilor ar putea fi asigurata in continuare motorizari bi-turbo in sase sau opt cilindri, cu unele dintre respectivele unitati insotite de un motor electric - ca pana acum.
    1 point
  10. https://www.4tuning.ro/green-cars/noua-masina-de-la-volkswagen-e-nebunie-curata-are-un-design-retro-la-exterior-si-tractiune-spate-48765.html Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv doua display-uri color de dimensiuni generoase - menite sa afiseze toate informatiile necesare. Prezentata publicului larg in urma cu aproximativ 60 de zile, prima generatie a masinii oferite de compania Volkswagen sub numele de ID.Buzz stie - cu siguranta, cum sa iasa in evidenta. Privita de la exterior, varianta moderna a legendarului Bulli se remarca numaidecat prin nenumaratele elemente retro - inspirate de versiunea originala, insa nici detaliile actuale, dupa cum este cazul blocurilor optice unite cu o banda iluminata, nu vor trece complet neobservate; dimpotriva, am putea spune. De cealalta parte a portierelor, la nivelul departamentului interior, cumparatorii vor descoperi si doua display-uri uriase, unul pentru instrumentele de bord digitale, iar altul pentru sistemul de infotainment MIB, seria vestilor bune urmand sa continue cu un volan cu o tapiterie finisata in doua culori contrastante, cu guri de ventilatie ce se intind pe toata latimea plansei de bord, volan cu parte inferioara plata etc. Sub capota, prima generatie a masinii oferite de compania Volkswagen sub numele de ID.Buzz va oferi - initial, un motor electric cu 204 CP si 310 Nm pe rotile spate. O baterie cu capacitatea neta de 77 kWh completeaza meniul tehnic, astfel ca printre performantele variantei moderne a legendarului Bulli se inscriu - asa cum afirmam si anterior, la momentul premierei mondiale, si o viteza de top limitata la pragul de doar 145 km/h, dar si o reincarcare de la 5 la 80% ce dureaza jumatate de ora.
    1 point
×
×
  • Create New...